FITUR

Produk

CK6163 Mesin Lathe CNC

Kakuatan luhur casting integral
Umur jasa langkung lami tina slideways plastik-beusi
Akurasi murah sareng tinggi

High rigidity of integral casting<BR/>
Longer service life of plastic-iron slideways<BR/>
Cheap and high accuracy<BR/>

Langkung ti 20 taun PROFESIONAL fokus dina mesin CNC

Shandong Lu Young Machinery Co., Ltd.

Alat mesin cnc kami parantos diékspor
langkung ti 40 nagara sareng kéngingkeun tanggepan anu saé.

Lu

Ngora

Shandong Lu Young Machinery Co., Ltd. didirikeun dina bulan Juli 1996. Kami ayana di provokasi shandong. Kami ngimpor téknologi produksi canggih sareng tim R&D ti Koréa di 2001 sareng ngawangun pabrik katilu kami pikeun produksi mesin bubut swiss. Urang tiasa produk langkung ti 1000 sét peralatan mesin cnc sataun. Alat mesin cnc kami parantos diekspor langkung ti 40 nagara sareng kenging eupan balik anu saé.

Kami gaduh sakitar 500 tukang ngaroko sareng 40 insinyur, langkung ti 50000㎡ ruang damel sareng ruang 1000㎡ kantor. Tim insinyur kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun pamilihan peralatan sareng desain prosés, kami tiasa masihan anjeun solusi propésional dumasar kana hasil karya anjeun gancang sareng bébas.

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Hal-hal anu peryogi diperhatoskeun nalika mesin bahan komposit dina mesin panggilingan CNC (pusat mesin)

    1. Naon bahan kompositna? Bahan komposit tiasa dibagi kana Bahan komposit Logam sareng logam, bahan komposit sanes logam sareng logam, bahan komposit non-logam sareng non-logam. Numutkeun ciri strukturna, aya sababaraha bahan komposit ieu: Serat c ...

  • Trend sareng pamekaran alat mesin

    Ngembangkeun alat-alat mesin teu lepas tina kabutuhan pamekaran industri manufaktur ka hareup. Salaku conto, pamekaran industri sapertos énergi, tuangeun, rékayasa médis, komunikasi, mobil sareng mesin tatanén bakal mangaruhan pisan kana pamekaran ...

  • Kaunggulan pakakas mesin CNC

    Alat mesin CNC mangrupikeun singgetan tina alat mesin kontrol digital, anu mangrupikeun alat mesin otomatis anu dilengkepan sistem kontrol program. Sistem kontrol sacara logis tiasa ngolah program nganggo kode kontrol atanapi instruksi simbolis sanésna, sareng dekode, janten ngajantenkeun alat mesin ...

  • Alat mesin asup kana era digitalisasi sareng intél

    Dina prosés transformasi digital, perusahaan alat mesin Cina nyanghareupan pergeseran tina "pamikiran produk" janten "pangiriman rékayasa" salaku pamikiran inti bisnisna. Dina sababaraha dekade katukang, pamilihan alat mesin didasarkeun kana sampel. Pangiriman akhir tina mesin ...