DIPILIH

Produk

CK6163 CNC Mesin Lathe

Rigidity tinggi tina casting integral
Umur jasa anu langkung panjang tina slideways palastik-beusi
Murah sareng akurasi tinggi

High rigidity of integral casting<BR/> Longer service life of plastic-iron slideways<BR/> Cheap and high accuracy<BR/>

Leuwih ti 20 taun profésional fokus kana mesin CNC

Shandong Lu Young Mesin Co., Ltd

parabot mesin cnc kami geus diékspor
leuwih 40 nagara jeung meunang eupan balik alus.

Lu

Ngora

Shandong Lu Young mesin Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Juli 1996. Kami lokasina di provice shandong.Kami ngimpor téknologi produksi canggih sareng tim R&D ti Korea taun 2001 sareng ngawangun pabrik katilu urang pikeun produksi mesin lathe Swiss.Urang tiasa ngahasilkeun langkung ti 1000 set alat mesin cnc sataun.alat mesin cnc kami geus diékspor leuwih 40 nagara jeung meunang eupan balik alus.

Kami gaduh sakitar 500 tukang sareng 40 insinyur, langkung ti 50000㎡ ruang toko sareng 1000㎡ruang kantor.Tim insinyur kami gaduh pangalaman anu beunghar pikeun pamilihan alat sareng desain prosés, kami tiasa masihan anjeun solusi profésional dumasar kana workpieces anjeun gancang sareng bebas.

panganyarna

WARTA

  • Kumaha program mesin bubut cnc tipe Swiss?

    The Swiss tipe cnc mesin lathe perlu ngalengkepan programming rupa métode processing kayaning CNC ngarobah, panggilingan multi-sumbu, 3 + 2 processing positioning jeung pangeboran, nu hésé pisan.Sistem UGNX sareng CATIA gaduh péngkolan sareng panggilingan kompleks fungsi pemrograman mesin CNC mo ...

  • Fitur tina vmc650 cnc panggilingan mahcine kami

    1.Casting: HT300 résin keusik maké-tahan castings boga dénsitas luhur sarta lalawanan maké alus!sela nu adopts struktur casting ganda-lapisan, sarta struktur kolom A ngawangun badag nembongkeun rigidity tinggi kamampuhan motong.2. Spindle: adopts Taiwan-speed tinggi spindle 8000rpm, basajan tur kompak ...

  • Kumaha carana nyaluyukeun precision tina pituduh rail tina CNC puseur machining nangtung?

    Nalika para nasabah nganggo pusat mesin nangtung CNC pikeun ngawujudkeun pamrosesan, aranjeunna sering mendakan akurasi rel anu teu stabil atanapi kaayaan anu sanés.Dina waktos ieu, aranjeunna kedah nyaluyukeun rel dina waktosna.Salila sakabéh prosés calibration, nengetan tilu masalah pikeun éféktif nyingkahan kajadian ...

  • Aplikasi tina vmc850 harga pabrik 3 sumbu 4 sumbu nangtung cnc panggilingan puseur machining

    1. manufaktur kapang.adjustment timely potongan test bisa greatly ngaronjatkeun tingkat kasabaran sesar jeung ngurangan laju kasalahan.2.Kotak-ngawangun bagian: bagian kalawan wangun kompléks, rongga jero, volume badag sarta leuwih ti hiji sistem liang, sarta bagian kalawan nisbah nu tangtu panjang, rubak jeung jangkungna ...

  • Ékspor vmc1060 mesin panggilingan cnc kalawan 5 th sumbu ka Myanmar

    Mesin vmc1060 geus réngsé sarta dimuat kana wadahna 40-suku Konfigurasi tina vmc1060 ieu: Sistim controller GSK, 5th sumbu, jalur pituduh linier, 16 parabot tipe ATC.Saatos tanaga produksi profésional taliti dirakit debugging sarta nguji kualitas, f ...