Tentang Kami

about1

Saha Kami?

Shandong Lu Young Machinery Co., Ltd. didirikeun dina bulan Juli 1996. Kami ayana di provokasi shandong. Kami ngimpor téknologi produksi canggih sareng tim R&D ti Koréa di 2001 sareng ngawangun pabrik katilu kami pikeun produksi mesin bubut swiss. Urang tiasa produk langkung ti 1000 sét peralatan mesin cnc sataun. Alat mesin cnc kami parantos diekspor langkung ti 40 nagara sareng kenging eupan balik anu saé.

Kami gaduh sakitar 500 tukang ngaroko sareng 40 insinyur, langkung ti 50000㎡ ruang damel sareng ruang 1000㎡ kantor. Tim insinyur kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun pamilihan peralatan sareng desain prosés, kami tiasa masihan anjeun solusi propésional dumasar kana hasil karya anjeun gancang sareng bébas.

 Sadayana mesin CNC kami saluyu sareng standar kode internasional ISO, sareng ngupayakeun pangwangunan kalayan reputasi, sareng tujuan konsumén heula. Praktis ngahontal produk kualitas anu saé, jasa perhatian, pangiriman tepat waktu, harga anu wajar, sareng nyayogikeun pangguna kalayan Produk anu saé, perusahaan langkung dipikaresep ku padagang sareng pangguna di bumi sareng luar negeri kalayan reputasi anu hadé sareng jasa anu saé.

Langkung ti 20 taun PROFESIONAL fokus dina mesin CNC

Shandong Lu Young Machinery Co., Ltd. didirikeun dina bulan Juli 1996, tempatna di provokasi shandong. Diimpor téknologi produksi canggih sareng tim R&D ti Koréa dina 2001. Ékspor langkung ti 40 nagara sareng kéngingkeun tanggapan anu saé. Sadaya mesin ngaluluskeun oténtikasi Uni Éropa CE sareng disahkeun kana ISO 9001.

Naon Anu Urang Laksanakeun?

Perusahaan kami gaduh langkung ti 50 modél mesin, kalebet ranjang datar sareng ranjang condong lathe lathe, 3-poros, 4-poros, 5-sumbu mesin panggilingan CNC, mesin mesin bubut jenis cnc, mesin bubut biasa.

Naha Pilih urang?

choose

1. Konfigurasi kualitas luhur

Komponén utama diimpor atanapi komponén mérek terkenal domestik, sapertos sistem FANUC Jepang, bantalan NSK Jepang atanapi bantalan FAG Jérman, sistem kontroler Siemens Jérman, Perancis Schneider, Taiwan ROALY spindle, OKADA auto tool changer, Taiwan Hiwin linear guide way, GSK controller sistem jsb.

2. Kakuatan R&D Kuat

Kami gaduh 40 insinyur di puseur P&P kami, sadayana sadayana ngagaduhan langkung seueur pangalaman dina bidang ieu.

3. Kontrol Kualitas ketat

Aya 45 barang pamariksaan sareng uji coba, 48 jam kanggo nyaluyukeun tés pangolahan beban lengkep, ngagunakeun alat uji presisi luhur sadunya sapertos mesin ukur tilu koordinat, interferometer laser F ERNISHAW Inggris, sareng balanser dinamis SIGMA Jepang ka mastikeun kontrol tepat sadaya detil alat mesin.     

4. OEM & ODM Ditarima

Konpigurasikeun khusus, penampilan sayogi sayogi. Wilujeng ngabagi ideu anjeun ka kami, hayu urang babarengan pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung kreatif.

choose1

Sertipikat CE

CE
CE1

Produk kami sadayana lulus CE Sertifikasi, sareng pabrik kami lulus Sertifikasi Kualitas ISO9001. Mesin kami parantos diekspor langkung ti 40 nagara. Kami ngabagéakeun sadayana palanggan sareng réréncangan sumping nganjang ka pabrik kami!
Ngeunaan kakuatan téknis, kami gaduh staf panilitian sareng pamekaran anu paling propésional, anu tiasa minuhan sadaya sarat anu béda dina téknologi sareng produksi. Kami nampi konfigurasi khusus, kami tiasa ngadamel mesin numutkeun pamundut anjeun. Upami anjeun ngagaduhan pamundut khusus, tim desain profesional tiasa masihan anjeun konfigurasi anu paling cocog hiji-hiji.
Pikeun penjualan éta sadayana salespons propésional anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah dina pameseran sareng téknologi anu aya hubunganana sareng alat-alat CNC sareng mesin uji. Produk kami dijual duanana di bumi sareng di luar negeri, sareng éta populér pisan di panjuru dunya.

Kunjungan pelanggan

Customer visit
Customer visit2
Customer visit3

Pakét

package
package2
package1