Tentang Kami

about1

Saha Urang?

Shandong Lu Young mesin Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Juli 1996. Kami lokasina di shandong provice.Kami ngimpor téknologi produksi canggih sareng tim R&D ti Korea taun 2001 sareng ngawangun pabrik katilu urang pikeun produksi mesin lathe Swiss.Urang tiasa ngahasilkeun langkung ti 1000 set alat mesin cnc sataun.alat mesin cnc kami geus diékspor leuwih 40 nagara jeung meunang eupan balik alus.

Kami gaduh sakitar 500 tukang sareng 40 insinyur, langkung ti 50000㎡ ruang toko sareng 1000㎡ruang kantor.Tim insinyur kami gaduh pangalaman anu beunghar pikeun pamilihan alat sareng desain prosés, kami tiasa masihan anjeun solusi profésional dumasar kana workpieces anjeun gancang sareng bebas.

Kabéh mesin CNC kami conformed kana standar kode internasional ISO, sarta narékahan pikeun ngembangkeun kalawan reputasi, sarta tujuan customer munggaran.Praktis ngahontal produk kualitas alus, jasa considerate, pangiriman timely, harga lumrah, sarta nyadiakeun pamaké kalawan kinerja alus Produk, pausahaan ieu favored ku padagang jeung pamaké di imah jeung di mancanagara kalawan reputasi alus sarta layanan alus teuing.

Leuwih ti 20 taun profésional fokus kana mesin CNC

Shandong Lu Young Machinery Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Juli 1996, ayana di provice shandong.Téknologi produksi maju sareng tim R&D diimpor ti Korea taun 2001. Diékspor langkung ti 40 nagara sareng kéngingkeun tanggapan anu saé.Sadaya mesin lulus auténtikasi CE Uni Éropa sareng disertipikasi kana ISO 9001.

Naon Anu Urang Laksanakeun?

parusahaan urang boga leuwih ti 50 model mesin, kaasup ranjang datar tur condong ranjang CNC lathe, 3-sumbu, 4-sumbu, 5-sumbu mesin panggilingan CNC, tipe siwss mesin lathe cnc, lathe biasa, mesin sawing.

Naha Pilih kami?

choose

1. Konfigurasi kualitas luhur

Komponén utama anu diimpor atawa komponén brand kawentar domestik, kayaning sistem FANUC Jepang, Jepang NSK bearing atawa Jerman FAG bearing, Jerman Siemens sistem controller, Perancis Schneider, Taiwan ROALY spindle, OKADA alat otomatis changer, Taiwan Hiwin jalan pituduh linier, GSK controller. sistem jsb.

2. Kakuatan R & D kuat

Kami ngagaduhan 40 insinyur di pusat R&D kami, sadayana gaduh pangalaman langkung seueur dina widang ieu.

3. Quality Control ketat

Aya 45 inspeksi jeung nguji item, 48 jam pikeun nyaluyukeun full-stroke beban test processing, ngagunakeun alat-alat nguji precision luhur di dunya saperti tilu-koordinat mesin ukur, nu ERNISHAW laser F interferometer Inggris, jeung SIGMA Jepang balancer dinamis. mastikeun kadali tepat sadaya rinci alat mesin.

4. OEM & ODM ditarima

Konfigurasi ngaropéa, penampilan sadia.Wilujeng ngabagikeun ide anjeun ka kami, hayu urang damel babarengan pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung kreatif.

choose1

CE disertipikasi

CE
CE1

Produk kami sadayana lulus Sertifikasi CE, sareng pabrik kami lulus Sertifikasi Kualitas ISO9001.Mesin kami parantos diékspor langkung ti 40 nagara.Urang ngabagéakeun sadaya konsumén jeung babaturan datang ka didatangan pabrik urang!
Ngeunaan gaya téknis, urang gaduh staf panalungtikan sareng pamekaran anu paling profésional, anu tiasa nyumponan sagala syarat anu béda dina téknologi sareng produksi.Simkuring nampi konfigurasi custom, urang bisa nyieun mesin nurutkeun pamundut anjeun.Upami anjeun gaduh pamundut khusus, tim desain profésional tiasa masihan anjeun konfigurasi anu paling cocog hiji-hiji.
Pikeun penjualan aranjeunna sadayana salesperson profésional anu tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeun masalah dina pameseran sareng téknologi anu aya hubunganana sareng alat CNC sareng mesin uji.Produk kami dijual di bumi sareng di luar negeri, sareng aranjeunna populer pisan di sakumna dunya.

kunjungan customer

Customer visit
Customer visit2
Customer visit3

Bungkusan

package
package2
package1