CK61100 ranjang datar mesin logam horisontal tipe badag otomatis chuck lathe

Pedaran pondok:

Utamana dipaké pikeun bagéan bentuk anu rumit atanapi ngolah bagian presisi tinggi, tiasa sacara otomatis ngalengkepan permukaan Babak internal sareng éksternal, katun kerucut, raray buleud, raray tungtung, rupa-rupa benang, pangeboran, engsel, bosen sareng péngkolan sanés. Mesinna diuji saluyu sareng prosedur pamariksaan.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Spésifikasi hijian CK61100
Max. ngayun dina ranjang mm 1000
Max. diayunkeun kana gerbong mm 660
Max. panjang workpiece mm 1500/3000/6000
Irung gelendong    C11
Ngagulung bunderan mm 130
Max. kagancangan spindle rpm 18-600
Jinis transmisi spindle     Laju spindle 3-gear
undak-usuk dina pakéan
Motor spindle kw 15
Akurasi réposisi sumbu X / Z mm ± 0,005
X / Z sumbu torsi motor NM 15/22
X / Z gancang nyoco gancang n / mnt 4/5
Diaméterna leungeun baju buntut mm 100
Perjalanan leungeun baju buntut mm 250
Taper leungeun baju buntut  MT6
Bagéan alat péngkolan mm 40 × 40
Formulir Pitunjuk ranjang datar
Formulir tulisan alat turret listrik
Diménsi paking cm 475/550/850 × 200 × 200
beurat kg 6000/8500/13500

Fitur

1. Mesin presisi tinggi, sistem nyetél hijian minimum 0,001mm, akurasi posisisi sumbu X-0,0mmmm, akurasi posisisi Z-sumbu 0,012mm.
2. karasa luhur, kaku anu saé, quenching audio tinggi, rél pituduh mesin sareng rél sadel anu nganggo bahan khusus, rel keras, quenching frékuénsi luhur, anggoan sareng cimata anu super, awét, akurasi pengolahan anu saé pikeun ngajaga anu saé.

CK61100 flat bed horizontal metal machine big type automatic chuck lathe3
CK61100 flat bed horizontal metal machine big type automatic chuck lathe4

Kauntungannana
1. Adaptabilitas anu kuat pikeun ngolah objék, adaptasi kana ciri produksi sapotong produk sapertos kapang.
2. Precision ngolah tinggi sareng kualitas pamrosésan anu stabil.
3. Patalina multi-koordinat tiasa dilaksanakeun, sareng bagian-bagian anu bentukna rumit tiasa diolah.

Jasa kami 
1. Jaminan salami sataun. 
2. Masihan dukungan téknologi online 7 × 24 jam.
3. Solusi propésional hiji-hiji.
4. Latihan gratis pikeun konsumén online atanapi di pabrik kami.
5. Jasa luar negeri sayogi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami