CK61100 ranjang datar mesin logam horizontal tipe badag lathe cuk otomatis

Katerangan pondok:

Utamana dipaké pikeun bagian bentukna kompléks atawa processing bagian precision tinggi, otomatis bisa ngalengkepan internal tur éksternal beungeut buleud, katun kerucut, beungeut buleud, beungeut tungtung, rupa-rupa threads, pangeboran, hinge, boring sarta péngkolan lianna.Mesin diuji saluyu sareng prosedur pamariksaan.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Spésifikasi hijian CK61100
Max.ayun luhureun ranjang mm 1000
Max.ayun leuwih gerbong mm 660
Max.panjang workpiece mm 1500/3000/6000
Irung spindle   C11
Spindle bore mm 130
Max.speed spindle rpm 18-600
Jenis transmisi spindle    3-speed spindle gear
step-kurang di gear
Motor spindle kw 15
X / Z akurasi reposition sumbu mm ± 0,005
X / Z sumbu feed torsi motor NM 15/22
X / Z sumbu gancang nyoco speed n / mnt 4/5
Diaméter leungeun baju buntut mm 100
perjalanan leungeun baju Tailstock mm 250
Tailstock leungeun baju lancip MT6
Bagian alat péngkolan mm 40×40
Bentuk pituduh ranjang datar
Bentuk pos alat turret listrik
Dimensi bungkusan cm 475/550/850×200×200
beurat kg 6000/8500/13500

Fitur

1. Precision mesin High, sistem nyetel Unit minimum 0.001mm, X-sumbu ulang akurasi positioning of 0.010mm, Z-sumbu ulang akurasi positioning of 0.012mm.
2. karasa High, rigidity alus, quenching audio tinggi, rel pituduh mesin jeung rel sela anu ngagunakeun bahan husus, rail teuas, quenching frékuénsi luhur, maké super teuas tur cimata, awét, akurasi processing alus pikeun ngajaga alus.

CK61100 flat bed horizontal metal machine big type automatic chuck lathe3
CK61100 flat bed horizontal metal machine big type automatic chuck lathe4

Kauntungannana
1. adaptability kuat pikeun ngolah objék, adapting kana karakteristik produksi single-sapotong produk kayaning molds.
2. High processing precision sarta kualitas processing stabil.
3. Multi-koordinat beungkeut bisa dilumangsungkeun, sarta bagian kalawan wangun kompléks bisa diolah.

jasa kami
1. Garansi pikeun sataun.
2. suplai 7 × 24 jam rojongan téhnologi online.
3. solusi profésional hiji-hiji.
4. Pelatihan gratis pikeun konsumén online atanapi di pabrik urang.
5. Ladenan luar negeri sayogi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami