FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Kumaha carana kéngingkeun harga mesin lathe CNC, mesin panggilingan cnc, pusat mesin nangtung cnc, manual bubut gancang?

Biasana kami bakal nyarankeun modél anu leres (mesin bubut cnc, mesin panggilingan cnc, mesin bubut manual, pusat mesin nangtung cnc, mesin mesin bubut mesin cnc, mesin ranjang cnc ranjang) numutkeun gambar anjeun atanapi gambar, kami bakal masihan anjeun solusi anu pangsaéna, harga panghandapna sareng kualitas pangsaéna.

2. Naha rumit pikeun masang mesin bubut cnc, mesin panggilingan cnc, mesin bubut jenis cnc swiss? Kumaha cara masang mesinna?

Pasang mesin (mesin bubut cnc, mesin panggilingan cnc, mesin bubut manual, pusat mesin nangtung cnc, mesin mesin bubut cnc swiss, mesin ranjang cnc ranjang) gampang. Mesinna tiasa dirakit kalayan saé sareng nalika anjeun nampi mesin, anjeun ngan ukur kedah debug tingkat sareng nambihan minyak. Upami anjeun masih teu terang kumaha masangna éta kami bakal ngadamel pidéo pikeun anjeun. 

3. Naon periode jaminan mesin?

Sataun pikeun sakabeh mesin (mesin bubut cnc, mesin panggilingan cnc, mesin bubut manual, pusat mesin nangtung cnc, mesin mesin cnc mesin swiss, mesin ranjang cnc ranjang), salami periode upami aya bagian anu rusak urang bakal nyayogikeun anu anyar bagian gratis.

4. Naha jasa di luar negeri diijinkeun?

Mang. Upami mesin (mesin bubut cnc, mesin panggilingan cnc, mesin bubut manual, pusat mesin nangtung cnc, mesin mesin bubut mesin cnc, mesin ranjang cnc ranjang) peryogi jasa luar negeri. Insinyur urang tiasa nyayogikeun jasa luar negeri dina kaayaan normal (Force Majeure Dicicingan). Inpormasi lengkep anjeun tiasa ngahubungi kami gratis.

5. Naon istilah pamayaran?

Pamayaran mesin urang (mesin bubut cnc, mesin panggilingan cnc, mesin bubut manual, pusat mesin nangtung cnc, mesin mesin bubut cnc swiss, mesin ranjang mesin cnc bed) nyaéta 30% T / T salaku titipan, kasaimbanganna kedah dibayar sateuacan kiriman . Kami nampi L / C, T / T, Western Union, D / P, D / A sareng MoneyGram jsb.

6. Naha mesinna tiasa disesuaikan?

Pasti, urang tiasa ngahasilkeun mesin anu disaluyukeun ku kabutuhan detil anjeun. Kalebet masang alat hirup, turret hirup, VDI turret pikeun mesin lathe cnc. Pasang sumbu ka-4, sumbu ka-5, cara pituduh linier pikeun mesin panggilingan cnc kami. 

Hoyong damel sareng urang?