FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

1. Kumaha carana meunang harga mesin lathe CNC, mesin panggilingan cnc, puseur mesin nangtung cnc, lathe manual gancang?

Biasana urang bakal nyarankeun model katuhu (mesin lathe cnc, mesin panggilingan cnc, lathe manual, cnc puseur mesin nangtung, swiss mesin cnc lathe, ranjang miring cnc mesin lathe) nurutkeun gambar anjeun atanapi gambar, kami bakal masihan anjeun solusi pangalusna kami, harga panghandapna jeung kualitas pangalusna.

2. Dupi éta pajeulit masang mesin cnc lathe, mesin panggilingan cnc, tipe Swiss mesin lathe cnc?Kumaha carana install mesin?

Pasang mesin (mesin bubut cnc, mesin panggilingan cnc, bubut manual, pusat mesin nangtung cnc, mesin bubut cnc swiss, mesin bubut cnc miring) gampang.Mesinna tiasa dirakit saé sareng nalika anjeun nampi mesin, anjeun ngan ukur kedah tingkat debug sareng nambihan minyak.Upami anjeun masih henteu terang kumaha carana masang éta kami bakal ngadamel pidéo pikeun anjeun.

3. Naon jaman jaminan mesin?

Sataun kanggo sadayana mesin (mesin bubut cnc, mesin panggilingan cnc, mesin bubut manual, pusat mesin nangtung cnc, mesin bubut cnc swiss, mesin bubut cnc ranjang miring), salami periode upami aya bagian anu rusak kami bakal nyayogikeun énggal. bagian haratis.

4. Dupi jasa luar negeri diwenangkeun?

Mang.Upami mesin (mesin bubut cnc, mesin panggilingan cnc, mesin bubut manual, pusat mesin nangtung cnc, mesin bubut cnc swiss, mesin bubut cnc miring) peryogi jasa luar negeri.Insinyur kami tiasa nyayogikeun jasa luar negeri dina kaayaan normal (Force Majeure Henteu kalebet).Inpormasi rinci anu anjeun tiasa ngahubungi kami gratis.

5. Naon istilah pembayaran?

Pamayaran mesin kami (mesin lathe cnc, mesin panggilingan cnc, lathe manual, pusat mesin nangtung cnc, mesin bubut cnc swiss, mesin lathe cnc ranjang miring) nyaéta 30% T / T salaku deposit, kasaimbangan kedah dibayar sateuacan kiriman .Kami nampi L / C, T / T, Western Union, D / P, D / A sareng MoneyGram jsb.

6. Dupi mesin bisa ngaropéa?

Yakin, urang bisa ngahasilkeun mesin ngaropéa ku sarat jéntré Anjeun.Kaasup masang parabot hirup, turret hirup, turret VDI pikeun mesin lathe cnc.Pasang sumbu ka-4, sumbu ka-5, jalan pituduh linier pikeun mesin panggilingan cnc kami.

Rék gawé bareng jeung urang?