ck6180 Tugas beurat mesin horizontal mesin cnc bubut

Pedaran pondok:

Bubut CNC ieu cocog pisan pikeun efisiensi tinggi, polumeu tinggi, pengolahan péngkolan presisi tinggi tina poros sareng bagian cakram sapertos permukaan silinder jero sareng luar, kerucut, utas, pangeboran, reaming sareng awak anu ngagulung.


Detil Produk

Tanda Produk

Kinerja alat sareng ciri

Alat mesinna gaduh presisi tinggi, sareng aci utama ngadopsi bantalan Harbin KASIH presisi bantosan bola dobel presisi tinggi, noise low, presisi tinggi sareng stabilitas anu saé.
Éta tiasa ngahurungkeun sababaraha permukaan anu muter, sapertos permukaan silinder, kerucut, sareng bentuk khusus, sareng tiasa ngalaksanakeun grooving, threading, boring, sareng reaming, kalayan épisiensi anu tinggi sareng penerapan anu kuat.
Rél pituduh ranjang digolér halus saatos dipareuman ultrasonik, kalayan karasa luhur sareng kaku anu saé.

Spésifikasi

Spésifikasi Nomer modél
Diaméter rotary maksimum ranjang 800mm
Diaméter mesin maksimum 800mm
Diaméter mesin maksimum dina wadah alat 480mm
Panjang mesin maksimum 1000mm
Jarak luhur dua 1000mm
Diaméterna liang spindle 105mm
Kakuatan motor Spindle 11kw
Laju spindle 10-100rpm
Diaméterna leungeun baju 95
Perjalanan leungeun baju 250mm
Tail stop kontak liang Morse 5
Alat batang peuntas 30 * 30mm
Akurasi posisi X / Z 0,03 / 0,04mm
X / Z akurasi posisi anu diulang 0,01 / 0,015mm
Ukuran mesin 3200 * 1100 * 1600
Beurat mesin 3700kg
Heavy duty metal horizontal machine cnc lathe ck61804
Heavy duty metal horizontal machine cnc lathe ck61805

Konfigurasi Standar
♦ Sistem: GSK928TD-L, X / Z servo motor servo.
♦ Manual 3-jaw chuck.
♦ 4-stasiun pos alat listrik.
♦ Buntut buntut manual
♦ Sistem tiis.
♦ Cahaya sistem.
♦ Sistem pelumasan otomatis.

Konfigurasi Opsional
♦ Sistem CNC: Siemens, Fanuc, KND.
♦ Chuck hidrolik / Chuck pneumatik.
♦ buntut hidrolik / buntut Pneumatik.
♦ Turret 6-stasiun horisontal / 8-stasiun turret.
♦ feeder bar otomatis
♦ conveyor Chip

Inpormasi perusahaan
Shandong luyoung mesin Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan manufaktur profesional anu kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa mesin CNC. Didedikasikan pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, anggota staf anu ngalaman kami salawasna sayogi pikeun ngabahas sarat anjeun sareng mastikeun kapuasan pelanggan pinuh.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami