ck6180 tugas beurat logam mesin horizontal cnc lathe

Katerangan pondok:

lathe CNC Ieu hususna cocog pikeun efisiensi tinggi, volume tinggi,-precision tinggi ngolah péngkolan aci jeung bagian disc kayaning surfaces cylindrical jero jeung luar, congcot, threads, pangeboran, reaming jeung awak revolving melengkung.


Rincian produk

Tag produk

Kinerja alat sareng ciri

Alat mesin boga precision tinggi, sarta aci utama adopts Harbin bearing BEARING-precision tinggi ganda ball bearing rojongan, noise low, precision tinggi jeung stabilitas alus.
Bisa ngahurungkeun rupa surfaces puteran, kayaning cylindrical, conical, sarta surfaces husus ngawangun, sarta bisa ngalakukeun grooving, threading, boring, sarta reaming, kalawan efisiensi tinggi na applicability kuat.
The ranjang pituduh rail ieu finely taneuh sanggeus quenching ultrasonik, kalawan karasa tinggi na rigidity alus.

Spésifikasi

Spésifikasi Nomer modél
Diaméter rotary maksimum ranjang 800 mm
Diaméter machining maksimum 800 mm
Diaméter machining maksimum dina wadah alat 480 mm
Panjang machining maksimum 1000mm
Dua jarak luhur 1000mm
Diaméter liang spindle 105 mm
kakuatan motor Spindle 11kw
Laju spindle 10-100 rpm
Diaméter leungeun baju 95
Lalampahan leungeun baju 250 mm
Liang stop kontak buntut Morse 5
Alat rod cross bagian 30 * 30 mm
X / Z akurasi posisi 0,03 / 0,04 mm
X / Z akurasi positioning diulang 0,01 / 0,015mm
Ukuran mesin 3200*1100*1600
beurat mesin 3700 kg
Heavy duty metal horizontal machine cnc lathe ck61804
Heavy duty metal horizontal machine cnc lathe ck61805

Konfigurasi baku
♦ Sistim: GSK928TD-L, X / Z sumbu servo motor.
♦ Manual 3-rahang chuck.
♦ 4-stasiun alat listrik pos.
♦ Manual tailstock
♦ Sistim cooling.
♦ Sistim Lighten.
♦ Sistim lubrication otomatis.

Konfigurasi Pilihan
♦ Sistim CNC: Siemens, Fanuc, KND.
♦ Hydraulic cuk / Pneumatic cuk.
♦ tailstock hidrolik / Pneumatic tailstock.
♦ Horizontal 6-stasiun turret / 8-stasiun turret.
♦ Otomatis bar feeder
♦ Chip conveyor

Inpormasi perusahaan
Shandong luyoung machinery Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan manufaktur profésional anu kalibet dina panalungtikan, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa mesin CNC.Dedicated ka kontrol kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana, anggota staf kami ngalaman salawasna sadia pikeun ngabahas sasuai ka nu Anjeun tur mastikeun kapuasan customer pinuh.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami