ck6136 High precision horizontal ranjang datar cnc mesin lathe

Katerangan pondok:

CK6136 runtuyan CNC lathe horizontal boga ciri tina precision tinggi, kakuatan tinggi, rigidity tinggi, jsb komponén utama na struktur geus dioptimalkeun desain, sarta éta pilihan kahiji pikeun machining shafts, cakram, sleeves, surfaces husus ngawangun sarta screw. workpieces.


Rincian produk

Tag produk

Kaunggulan tina alat mesin

Sacara manual kerok jeung grind surfaces gabungan antara headbox jeung ranjang, tailstock, jeung Usuk alat mesin.Sakabeh mesin dideteksi ku interferometer laser pikeun mastikeun katepatan posisi sareng kaulangan sumbu Z sareng sumbu X.Backlash jeung stabilitas mesin.

Lingkungan kerja mesin

Suhu ambient: dina rentang 5 ℃ ~ 40 ℃, jeung hawa rata 24h teu ngaleuwihan 35 ℃.
Kalembaban relatif: dina rentang 30% nepi ka 95%, sarta prinsip parobahan asor teu ngabalukarkeun kondensasi. Altitude: Handapeun 1000m.

Spésifikasi

Meddle CNC Lathe Mesin CK6136A

Barang

CK6136A

Max.ayun dia.leuwih ranjang

Φ360 mm

Max.ayun dia.leuwih cross slide

Φ190 mm

Max.panjang ngolah (mm) 500 750 1000
Dia.tina liang spindle

Φ60 mm

Laju spindle

150-2500 rpm

spindle taper

MT6

Panyekel alat

 

Bagian bar alat

20x20

kakuatan motor utama 4kw

5,5kw

X / Z sumbu gancang nyoco speed

6/8 m / mnt

Akurasi posisi sumbu X/Z (mm)

0.01/0.015

Pangulangan sumbu X/Z (mm)

0.012/0.013

Clamping

3 Jaw Manual Chuck (opsional pnematic atanapi hydraulic Chuck)

Tailstock leungeun baju dia.

60 mm

perjalanan leungeun baju Tailstock

120 mm

Tailstock lancip

MT4

Diménsi 1850x1400x1700 2120x1400x1700 2370x1400x170
Beurat (kg)

1500

1650

1750

Konfigurasi standar: Konfigurasi optimal:
GSK928 CNC controller Siemens, Fanuc cnc Sistim controller
Servo motor pikeun X, Z sumbu, Servo disetir cuk pneumatik, cuk hidrolik
3 Jaw Manual Chuck tailstock pneumatik, tailstock hidrolik
4 stasiun alat listrik pos 6 staiton tool turret, 8 staiton tool turret
Sistim lubrication otomatis Sistim feeder otomatis
sistem cahaya Chip conveyor
Sistim cooling  
HIgh precision horizontal flat bed ck6136a cnc lathe machine3
HIgh precision horizontal flat bed ck6136a cnc lathe machine4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami