ck6136 Mesin presisi horisontal datar cnc mesin bubut

Pedaran pondok:

CK6136 series CNC lathe lathe ngagaduhan karakteristik presisi tinggi, kakuatan tinggi, kaku tinggi, sareng sajabana komponén sareng struktur utami na parantos dioptimalkeun desain, sareng éta mangrupikeun pilihan kahiji pikeun aci mesin, cakram, leungeun baju, permukaan khusus ngawangun sareng sekrup bahan pagawean.


Detil Produk

Tanda Produk

Kaunggulan pakakas mesin

Sacara manual kerok sareng grind permukaan di antara kotak sirah sareng ranjang, buntut, sareng palét alat mesin. Sakabeh mesin kauninga ku interferometer laser pikeun sacara épéktip mastikeun akurasi posisi sareng réabilitas sumbu Z sareng sumbu X. Backlash sareng stabilitas mesin.

Lingkungan damel mesin

Suhu ambient: dina kisaran 5 ℃ ~ 40 ℃, sareng suhu rata-rata 24h henteu langkung ti 35 ℃.
Kalembaban relatif: dina kisaran 30% dugi ka 95%, sareng prinsip parobihan kalembaban henteu nyababkeun kondensasi. Awét: Handap 1000m.

Spésifikasi

Meddle CNC Lathe Machine CK6136A

Barang

CK6136A

Max. ayun dia. leuwih ranjang

Φ360mm

Max. ayun dia. ngaliwatan slide slide

Φ190mm

Max. panjang ngolah (mm) 500 750 1000
Dia. tina liang spindle

Φ60mm

Laju spindle

150-2500rpm

taper spindle

MT6

Panyekel alat

 

Alat bar bagian

20x20

Kakuatan motor utama 4kw

5,5kw

X / Z gancang nyoco gancang

6/8 m / mnt

Akurasi posisi sumbu X / Z (mm)

0,01 / 0,015

X / Z-axis repeability (mm)

0,012 / 0,013

Ngepitan

3 Jaw Manual Chuck (opsional pnematic atanapi chuck hidrolik)

Diax leungeun baju buntut.

60mm

Perjalanan leungeun baju buntut

120mm

Tapér buntut

MT4

Diménsi 1850x1400x1700 2120x1400x1700 2370x1400x170
Beurat (kg)

1500

1650

1750

Konfigurasi standar: Konfigurasi optik:
GSK928 CNC Controller Siemens, sistem kontrol Fanuc cnc
Motor Servo pikeun sumbu X, Z, Servo disetir cuk pneumatik, cuk hidrolik
3 Jaw Manual Chuck buntut pneumatik, buntut hidrolik
4 stasiun listrik alat pos 6 staion turret tool, 8staiton tool turret
Sistem pelumasan otomatis Sistem feeder otomatis
sistem cahaya Conveyor Chip
sistim tiis  
HIgh precision horizontal flat bed ck6136a cnc lathe machine3
HIgh precision horizontal flat bed ck6136a cnc lathe machine4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami