Warta

  • Significance of Inclined CNC Lathe with Inclined Bed

    Pentingna Cekap CNC Lathe sareng Pesanggrahan Pesanggrahan

    1. Stabilitas anu saé sareng bagian-bagian ageung anu kedah diolah sacara umum ranjang condong atanapi alat ranjang anu condong alat mesin panduan, sabab bagian-bagian anu cocog pikeun alat-alat mesin sedeng sareng ageung ogé ageung, khususna bagian menara. Pamakéan rel pituduh condong utamina pikeun ngungkulan grav ...
    Maca deui
  • CK6180 Heavy duty flat bed CNC lathe and milling  machine combo with 12 station living turret

    CK6180 tugas beurat ranjang datar CNC lathe sareng mesin panggilingan combo sareng 12 stasiun tinggal turret

    Spésifikasi: CK6180 Series Max. ayun di luhur ranjang (mm) φ800 Maks. ayun dia. over slide slide (mm) φ500 Lebar cara pituduh (mm) 600 Max. panjangna prosés (mm) 1500/2000/3000 Bentuk henteu aya gears Kisaran speed spindle (r / min) 25-850 rpm The spindle terminal s ...
    Maca deui
  • VMC1580 vertical machining center

    Puseur mesin nangtung VMC1580

    Alat mesin ieu mangrupikeun pusat mesin nangtung anu cocog pikeun mesin sareng manufaktur kapang. Éta tiasa nyayogikeun persyaratan pamrosésan ti mesin kasar dugi ka bérés, sareng tiasa ngalengkepan sababaraha prosés sapertos ngagiling, ngebor, ngetok, sareng pikaboseneun. Struktural utama f ...
    Maca deui
  • Our CNC lathes ck6130 and vmc850 are in the customer’s factory

    CNC lathes ck6130 sareng vmc850 kami aya di pabrik palanggan

    Dukungan spindle ngadopsi kualitas luhur, presisi tinggi, bantalan kecepatan tinggi, sareng régulasi frékuénsi spindle régulasi régulasi. Aci utama tiasa janten ...
    Maca deui
  • Features of CK6180 CNC Lathe

    Fitur tina CK6180 CNC Lathe

    1. Sakabeh mesin ngagaduhan struktur kompak, penampilan anu saé, torsi spindle ageung, kaku anu luhur, kinerja anu stabil sareng dipercaya, sareng ingetan akurasi anu hadé. 2. Desain dioptimalkeun tina headstock, nganggo gear tinggi sareng low, régulasi gancang stepless dina ...
    Maca deui
  • Vertical machining center VMC850 profile

    Pusat mesin nangtung profil VMC850

    Aci pakan pusat mesin, Y, kontrol koordinat Z, poros utama pikeun servo motor power drive, kapasitas panyimpenan péso 1624 nyaéta opsional. Tiasa ngawujudkeun rupa-rupa cakram, piring, cangkang, CAM, kapang sareng bagian kompléks sanés dina clamping, pengeboran lengkep, panggilingan, pikaboseneun, ngembangna, reaming, t ...
    Maca deui
  • CNC lathe with inclined bed

    Bubut CNC kalayan ranjang anu condong

    Ranjang lathe CNC condong mangrupikeun alat presisi tinggi sareng alat mesin otomatis otomatis tinggi. Dilengkepan munara péso multi-stasiun atanapi menara péso kakuatan, alat mesinna ngagaduhan rupa-rupa kinerja téknologi, tiasa ngolah silinder linier, silinder serong, busur bunder sareng sagala rupa ...
    Maca deui
  • 1370 CNC milling machine introduction

    1370 bubuka mesin panggilingan CNC

    Pusat mesin vertikal VMC1370 mangrupikeun pusat mesin CNC anu ageung, éta ngagaduhan stroke sareng méja damel langkung ageung tibatan pusat mesin alit, Éta tiasa minuhan pangeboran gancang sareng ngetok dina waktos anu sami, sareng éta khusus cocog pikeun industri pengolahan IT sareng bagian otomatis. Éta tiasa dianggo pikeun ...
    Maca deui
  • How to identify the quality of the manufacturer

    Kumaha ngaidentipikasi kualitas pabrik

    Kumaha ngaidentipikasi kualitas pabrikna? Nyatana, aya seueur pabrik anu pinter, tapi ayeuna pasar laun-laun janten canggih, sareng langkung saé sareng goréng, jinis produk naék. Pikeun tujuan ieu, pikeun ngartos kualitas pabrikan, ...
    Maca deui
  • Choice of high quality milling machine?

    Pilihan mesin panggilingan kualitas luhur?

    1. Diménsi bagian mesin Pilih mesin panggilingan numutkeun ukuran bagéan anu tiasa di mesin. Sapertos spésifikasi anu langkung alit tina mesin panggilingan platform angkat, lébar méja langkung ti 400mm, anu paling cocog pikeun alit sareng sedeng ngolah bagian ukuran sareng c ...
    Maca deui
  • Come and watch,Lu Young machinery Exported 10 sets of cnc lathe machine

    Datang sareng nonton, mesin Lu Young Ékspor 10 sét mesin cnc bubut

    Anyar-anyar ieu, Shandong Lu Young Machinery Co., Ltd nandatanganan kontrak sareng perusahaan produksi sareng pamrosésan di Indonésia, Vietnam, Koréa Kidul, Rusia sareng sajabina, sajumlah 10 mesin bubut CNC sareng mesin panggilingan CNC, sareng siang 5 Juli, sadayana bungkusna réngsé di pabrik, sareng dikintun ...
    Maca deui
  • Advantages of CNC Lathe Machine

    Kaunggulan tina Mesin Lathe CNC

    Mesin lathe CNC mangrupikeun alat mesin otomatis anu dilengkepan sistem kontrol program. Sistem kontrol tiasa ngolah program nganggo kode kontrol atanapi instruksi simbolis anu sanés sacara logis sareng ngadékodasikeunana, supados alat mesin tiasa ngalih sareng ngolah bagian. Dibandingkeun sareng mesin biasa ogé ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2