Warta

  • informasi teknis ngeunaan turret hirup

    Téknologi turret hirup mangrupikeun salah sahiji téknologi inti dina alat mesin sanyawa panggilingan.alat mesin péngkolan-panggilingan bisa ngawujudkeun machining bagian kompléks dina alat mesin sarua, kaasup péngkolan, pangeboran, threading, slotting, motong keyway, motong raray, c-axisangle drilli ...
    Maca deui
  • TCK46D Dual-spindle slant bed living turret CNC lathe machine

    TCK46D Dual-spindle ranjang sipit hirup turret mesin lathe CNC

    Fitur TCK46D Dual-spindle ranjang sipit hirup turret CNC mesin lathe: 1.TCK46D dual-spindle single-kakuatan turret alat mesin CNC, kalawan kinerja luhur jeung stabilitas tinggi;2. The rail pituduh adopts frékuénsi luhur hardening rectangular pituduh rail, nu boga ciri tina rigidi tinggi ...
    Maca deui
  • CK6150 Cheap horizontal cnc lathe machine with 4 Station electric tool holder

    CK6150 Murah mesin lathe cnc horizontal kalawan 4 Station wadah alat listrik

    Spésifikasi Item CK6150A Max.ayun dia.leuwih ranjang Φ500mm Max.ayun dia.leuwih cross slide Φ280mm Processing panjang 1500mm Lebar ranjang 400mm Dia.tina spindle Φ82mm Spindle taper 1:20/Φ90 spindle irung Tipe spindle sirah D-8 Spindle speed 14-1500rpm Spindle speed ste...
    Maca deui
  • The CW6180 lathe has high power, strong rigidity and wide spindle speed range.

    The CW6180 lathe boga kakuatan tinggi, rigidity kuat sarta rentang speed spindle lega.

    The CW6180 lathe boga kakuatan tinggi, rigidity kuat sarta rentang speed spindle lega.Ieu cocog pikeun motong kuat atawa-speed tinggi.Bisa ngahurungkeun beungeut tungtung, bunderan luar, liang daging, sarta métrik, inci, modulus, sarta threads diametral.Ogé bisa nanggung pangeboran, Nyarang, boring jeung prosés lianna.The...
    Maca deui
  • H36 Horizontal high quality cnc lathe machine with living tools

    H36 Horizontal kualitas luhur cnc mesin lathe kalawan parabot hirup

    Spésifikasi Linier Guideway CNC Lathe Mesin H36 max.ayun leuwih ranjang Φ360mm max.ayun leuwih slide Φ110mm Chuck/collet Pneumatic collet X perjalanan sumbu 340mm Z sumbu perjalanan 500mm Jalan pituduh speed High jalan pituduh linier Speed ​​Spindle 3000 rpm Spindle irung A2-5 Spindle bore Φ48...
    Maca deui
  • Debugging steps and operation steps of CNC VMC850 vertical machining center

    léngkah Debugging sarta léngkah operasi CNC VMC850 puseur machining nangtung

    The CNC VMC850 puseur machining nangtung boga rigidity kuat, operasi merenah tur fléksibel, sarta panyalindungan pinuh enclosed.Cocog jeung kotak-tipe bagian, rupa kompléks dua diménsi sarta tilu diménsi ngolah rongga kapang.Saatos bagian-bagianna dijepit dina hiji waktos, sababaraha prosés ...
    Maca deui
  • TCK630 High Precision slant Bed CNC metal lathe with milling machine

    TCK630 High Precision slant Pesanggrahan CNC lathe logam jeung mesin panggilingan

    Spésifikasi ModelUnit TCK630 CNC Controller FANUC SYSTEM Max ayun leuwih ranjang dia.Φ650 Max motong diaméterna Φ1000 Max ayun leuwih crosslide diaméterna.Φ400 Max panjang motong 1000 Jarak antara dua puseur 1320 Spindle irung A2-8 Clamping Hydraulic Ch...
    Maca deui
  • Why choose our swiss type cnc lathe machine?

    Naha milih mesin bubut cnc swiss kami?

    Perusahaan kami nganggo set lengkep téknologi ti perusahaan HJM Koréa Kidul.Runtuyan produk ngawengku hiji populér CNC slitting, péngkolan sarta panggilingan sanyawa lathe otomatis kalawan single-spindle, tilu-sumbu kontrol tilu-kait;lathes otomatis bisa minuhan kabutuhan béda pamaké t ...
    Maca deui
  • H50 New processing high speed cnc lathe milling machine with living tools

    H50 Anyar ngolah speed tinggi cnc lathe mesin panggilingan kalawan parabot hirup

    1. H50 mesin lathe cnc kalawan parabot hirup desain integrasi Electromechanical, penampilan estetika, struktur lumrah, kinerja ongkos tinggi jeung ongkos luhur rail garis.2..mini lathe mesin panggilingan kalawan hirup condong ranjang awak casting, nyegah deformasi, ngaronjatkeun rigidity na preci ...
    Maca deui
  • Hardened guide rail &Linear guide rail

    Rel pituduh anu dikeraskeun & rel panduan linier

    Loba nasabah teu nyaho kumaha carana milih rel pituduh lamun purchasing machines.What kaunggulan jeung kalemahan hardened pituduh rail jeung linear pituduh rail?Hayu urang manggihan babarengan.Rel pituduh linier rel pituduh linier nyaéta gesekan ngagulung, titik atanapi kontak garis, surfing kontak leutik ...
    Maca deui
  • High quality Cnc slant bed lathe machine with 12 station living turret

    Kualitas luhur Cnc slant ranjang mesin lathe kalawan 12 stasiun turret hirup

    Pedaran Produk TCK550 CNC lathe mangrupakeun produk kalawan tingkat canggih domestik dijieun ku ngawanohkeun téhnologi asing pikeun minuhan paménta pasar domestik keur sedeng jeung luhur-grade lathes CNC.Kakuatan, stiffness dinamis sarta statik sakabeh mesin, struktur mékanis, protectio ...
    Maca deui
  • GB4228 high quality metal band saw machine

    GB4228 kualitas luhur logam band saw mesin

    GB4228horizontal band sawing mesin mangrupakeun band sawing mesin nu integrates mékanis, listrik jeung hidrolik.Ieu mangrupa alat pikeun sawing diaméterna badag ferrous sarta logam non-ferrous sarta propil lianna.Cai mibanda ciri efisiensi tinggi, hemat energi, sarta precision tinggi.Wit...
    Maca deui