Kumaha carana nyaluyukeun precision tina pituduh rail tina CNC puseur machining nangtung?

Nalika para nasabah nganggo pusat mesin nangtung CNC pikeun ngawujudkeun pamrosesan, aranjeunna sering mendakan akurasi rel anu teu stabil atanapi kaayaan anu sanés.Dina waktos ieu, aranjeunna kedah nyaluyukeun rel dina waktosna.Salila sakabéh prosés calibration, nengetan tilu masalah pikeun éféktif nyingkahan lumangsungna rel.s karuksakan.
1) Mertimbangkeun kakuatan mékanis tina lapisan perbaikan sorangan jeung lingkungan operasi sabenerna tina rel pituduh.Ngeunaan bédana antara standar diadopsi, kinerja, jeung lingkungan operasi, nalika repairing, perbaikan las sarta perbaikan nempel kudu dilakukeun nurutkeun kaayaan sabenerna, sarta métode koréksi canggih tur métode prosés kudu dipaké.
2) Mertimbangkeun naha prosés Pilihan boga dampak dina akurasi sarta sipat mékanis tina rail pituduh.Lamun kapangaruhan ku hawa, naha éta bakal ngabalukarkeun rail pituduh ka deform, naha éta bakal ngarobah kakuatan mékanis jeung karasa permukaan rail pituduh.
3) Mertimbangkeun prosés calibration dipilih jeung suitability tina bahan pituduh rail.
The perpendicularity na parallelism antara rel pituduh jeung straightness tina rel pituduh dina pesawat bakal mangaruhan akurasi geometric tina CNC puseur machining nangtung.Akurasi rel pituduh ogé leuwih pajeulit.Sipat fisik, struktur, sareng bahan karajinan sadayana bakal nangtukeun akurasi rel pituduh..
vmc850最新
Pangaruh akurasi horizontal on CNC puseur machining nangtung bisa diringkeskeun kana tilu titik handap:
1. Lamun tingkat nu teu ngahontal rentang dieusian, CNC puseur machining nangtung bakal ngabalukarkeun deformasi tina rail pituduh salila gawé jangka panjang, sarta verticality tina sumbu X jeung Y ogé bakal kapangaruhan.
2. Saatos rail pituduh ieu deformed, worktable ogé bakal deformed.Dina kaayaan ieu, verticality tina spindle na worktable ogé bakal jadi goréng silih musuhan, sarta hasilna bakal mangaruhan akurasi mesin pesawat tina CNC puseur machining nangtung.
3. The sakabéh kahirupan jasa tina screw pituduh na CNC puseur machining nangtung bakal ngurangan.
Wilujeng sumping konsultasi puseur machining nangtung CNC kami: vmc420, vmc7126, vmc550, vmc650, vmc850, vmc1060, jsb Simkuring gaduh 20 taun pangalaman produksi jeung nyadiakeun produk kualitas luhur sarta jasa kualitas.


waktos pos: Dec-10-2021