Kumaha program mesin bubut cnc tipe Swiss?

The Swiss tipe cnc mesin lathe perlu ngalengkepan programming rupa métode processing kayaning CNC ngarobah, panggilingan multi-sumbu, 3 + 2 processing positioning jeung pangeboran, nu hésé pisan.Sistem UGNX sareng CATIA gaduh péngkolan sareng ngagiling kompleks modul fungsi programming machining CNC.

Nalika machining kasar permukaan revolving, témbok condong jeung rohangan kontur, padet, permukaan atawa kurva bisa dipaké pikeun nangtukeun wewengkon diolah, sarta lolobana bahan kosong bisa dihapus.Ieu cocog pikeun machining kasar sadaya wangun luar jeung rongga jero bagian revolving.Salila machining kasar, strategi machining nuturkeun bagian nu diadopsi, sarta toolpath machining kabentuk ku offsetting jumlah sarua léngkah sapanjang wates geometri bagian.Nalika aya parapatan, salah sahiji jalur alat dipangkas.

Dina strategi ngolah ieu, margin sabudeureun wewengkon pulo bisa éféktif dihapus.Strategi ngolah ieu hususna cocog pikeun ngolah bentuk guha sareng pulo.Kusabab beungeut henteu rata tina beungeut kompléks, lamping robah greatly.Nalika 3-sumbu CNC machining, parobahan kontinyu tina motong jero sarta motong lebar bakal ngabalukarkeun beban alat teu stabil, aggravate maké alat, sarta ngurangan kualitas machining.

Di daérah dimana permukaanna rélatif gilig sareng kerung, gampang ngaganggu alat sareng benda kerja, nyababkeun akibat anu serius.The positioning 3 + 2 métode processing bisa nungkulan shortcomings of 3-sumbu CNC machining of surfaces melengkung kompléks.Lamun hayang diajar CNC machining téhnologi programming, Abdi tiasa mantuan Anjeun grup 565120797. Ngahurungkeun tur panggilingan sanyawa positioning 3 + 2 machining nujul kana ngarobah sumbu B jeung C ka sudut nu tangtu sarta ngonci eta pikeun ngolah.Nalika ngolah wewengkon geus réngsé, tuturkeun Saluyukeun sudut sumbu B jeung C dina arah vektor normal wewengkon processing séjén pikeun nuluykeun processing.

Hakekat tina tipe swiss cnc mesin lathe (sm325) nyaéta ngarobah lima sumbu simultaneous machining kana machining sudut tetep dina arah nu tangtu, sarta arah sumbu alat euweuh robah salila prosés machining.Kusabab bisa ngawujudkeun processing dina hiji positioning, 3 + 2 processing positioning boga kaunggulan atra dina efisiensi sarta kualitas dibandingkeun kalawan 3-sumbu CNC machining.Ngagiling-ngagiling multi sumbu solusi pagawean pagawean.Anggo metode machining linkage multi-sumbu pikeun ngabéréskeun machining sababaraha permukaan sempalan kompleks tina bagian cylindrical bagian puteran kompleks, sareng pilih géométri machining, modeu drive sareng parameter anu aya hubunganana.

Dina ngolah sabenerna, ciri tina alat mesin kudu pinuh garapan pikeun éféktif ngadalikeun robah tina sudut ayun alat nyieun hiji patandingan alus antara kapindahan jeung sudut ayun pikeun nyegah overcutting.Dina raraga ngurangan seukeutna gambar tina sudut ayun tina alat dina sudut bagian, nalika ngolah sudut bagian, posisi alat transisi kudu appropriately ngaronjat.Ieu ogé kondusif pikeun operasi lemes tina alat mesin, Ngahindarkeun overcutting, sarta ngaronjatkeun kualitas permukaan bagian.


waktos pos: Dec-24-2021