Alat mesin asup kana era digitalisasi sareng intél

Dina prosés transformasi digital, perusahaan alat mesin Cina nyanghareupan pergeseran tina "pamikiran produk" janten "pangiriman rékayasa" salaku pamikiran inti bisnisna. Dina sababaraha dekade katukang, pamilihan alat mesin didasarkeun kana sampel. Pangiriman akhir alat mesin pikeun pangguna seuseueurna dilakukeun dina produk standar. Ayeuna, beuki seueur nasabah anu ngagaleuh alat mesin sami sareng nganteurkeun hiji proyek. Pabrikan alat mesin kedah nuturkeun sarat pangguna. Syarat pikeun ngararancang rute prosés, milih pakakas, desain logistik, sareng sajabana, meryogikeun kamampuan rékayasa lengkep.

Ieu ogé ngandung harti yén 90% alat mesin anu dijual ku langkung seueur perusahaan alat mesin kapayunna tiasa dikirimkeun dina bentuk anu khusus, sareng ngan 10% anu bakal dikirimkeun salaku produk standar, anu sabalikna tina seueur kaayaan ayeuna. Salaku tambahan, proporsi "jasa rékayasa" dina penjualan perusahaan alat mesin terus ningkat, sareng ayeuna seueur "jasa purna jual" anu dipasihkeun gratis bakal nyandak manpaat ékonomi anu langkung ageung. Pikeun ngahontal transformasi ieu, perusahaan alat mesin domestik masih gaduh jalan anu panjang dina hal ideu bisnis, cadangan pangaweruh, sareng organisasi produksi.


Waktos Post: Feb-28-2021