Aplikasi tina vmc850 harga pabrik 3 sumbu 4 sumbu nangtung cnc panggilingan puseur machining

1. manufaktur kapang.adjustment timely potongan test bisa greatly ngaronjatkeun tingkat kasabaran sesar jeung ngurangan laju kasalahan.

bagian 2.Box-ngawangun: bagian kalawan wangun kompléks, rongga jero, volume badag sarta leuwih ti hiji sistem liang, sarta bagian kalawan nisbah nu tangtu panjang, rubak jeung jangkungna rohangan internal cocog pikeun CNC machining puseur machining. .

3. Beungeut melengkung: Puseur machining bisa clamped dina hiji waktu pikeun ngalengkepan sakabéh sisi jeung surfaces luhur iwal beungeut clamping.puseur machining téh cocog pikeun ngolah bagian handphone, bagian mobil, jeung bahan aerospace.

4. bagian husus ngawangun, puseur machining bisa dirakit na clamped, nu bisa ngalengkepan rupa prosés kayaning pangeboran, panggilingan, boring, ékspansi, reaming, sarta ngetok kaku.Puseur machining teh parabot mékanis paling cocog pikeun bagian ngawangun husus kalawan wangun henteu teratur anu merlukeun multi-stasiun processing campuran titik, garis tur surfaces.

5. Cakram, leungeun baju, bagian plat, puseur mesin.nurutkeun métode transportasi spindle béda, pikeun sleeves disc atawabagian aci kalawan keyways, liang radial atawa liang disebarkeun dina beungeut tungtung, sleeves disc melengkung atawa bagian aci, kayaningflanged aci sleeves , Bagian aci jeung keyway atawa sirah pasagi, jsb Aya ogé bagian plat kalawan processing langkung porous, kayaning rupa motor nyertakeun.Puseur machining nangtung kudu dipilih pikeun bagian disc kalawan liang disebarkeun sarta surfaces melengkung dina beungeut tungtung, sarta puseur machining horizontal kalawan liang radial mangrupakeun pilihan.

6. périodik bagian-dihasilkeun masal.Waktu ngolah hiji puseur machining umumna ngawengku dua bagian, hiji nyaeta waktu diperlukeun pikeun ngolah, sarta séjén nyaéta waktu persiapan pikeun ngolah.Waktu persiapan nyertakeun tempat anu luhurproportion.This ngawengku: waktu prosés, waktos programming, bagian test sapotong waktu, jsb Puseur machining bisa nyimpen ieuoperasi pikeun pamakéan terus-terusan dina mangsa nu bakal datang.Ku cara kieu, anjeun tiasa ngahémat waktos ieu nalika ngolah bagian engké.Daur produksi bisa greatly disingget.Ku alatan éta, utamana cocog pikeun produksi masal pesenan.

Barang

VMC850

Ukuran meja kerja (panjang × lebar) mm

1000 × 500

slot T (mm)

5-18×100

Max loading beurat dina worktable

600 kg

X-Axis perjalanan (mm)

800

Y-Axis perjalanan (mm)

500

Z-Axis perjalanan (mm)

500

Jarak antara irung spindle jeung méja

105-605mm

Jarak antara spindle
puseur jeung kolom (mm)

550

Spindle taper

BT40-150

Max.speed spindle (rpm)

8000/10000/12000

kakuatan motor spindle (kw)

7,5 / 11 kw

Laju dahar gancang: X, Y, Z sumbu m / mnt

16/16/16 (24/24//24 jalur liner)

Laju motong gancang m / mnt

10m/min

Akurasi posisi

± 0,005 mm

Ulang akurasi posisional

± 0,003 mm

Jenis pangubah Alat Otomatis

16 alat tipe sirah alat changer (opsional 24 panangan tipe alat otomatis changer)

Max.panjangna alat

300 mm

Max.Diaméter alat

Φ80 (alat padeukeut)/φ150 (alat padeukeut sanes)

Max.beurat alat

8 kg

waktos ngarobah alat (alat-to-alat)

7 detik

Tekanan hawa

0,6 Mpa

beurat mesin

5500KG

Gemblengna ukuran (mm)

2600*2300*2300

 news122 (2)


waktos pos: Dec-02-2021