Ékspor vmc1060 mesin panggilingan cnc kalawan 5 th sumbu ka Myanmar

Mesin vmc1060 geus réngsé sarta dimuat kana wadahna 40-suku
Konfigurasi tina vmc1060 ieu: Sistim controller GSK, 5th sumbu, garis pituduh jalan, 16 parabot tipe ATC.

Saatos tanaga produksi profésional taliti dirakit debugging sarta nguji kualitas, ti penampilan pakakas pikeun kinerja sakabéh, geus kaliwat prosedur inspeksi kualitas ketat, ngidinan pangiriman!

Barang

VMC1060

Ukuran meja kerja (panjang × lebar) mm

1300 × 600

slot T (mm)

5-18×100

Max loading beurat dina worktable (KG)

1000

X-Axis perjalanan (mm)

1000

Y-Axis perjalanan (mm)

600

Z-Axis perjalanan (mm)

600

Jarak antara irung spindle jeung méja (mm)

100-700

Jarak antara puseur spindle jeung kolom (mm)

667

Spindle taper

BT40

Max.speed spindle (rpm)

8000/10000/12000

kakuatan motor spindle (kw)

11/15

Laju nyoco gancang: sumbu X, Y, Z (m / mnt)

16/16/16 (24/24//24 jalur liner)

Laju motong gancang (m / mnt)

10

Akurasi posisi (mm)

± 0,005

Ulang akurasi posisional (mm)

± 0,003

Jenis pangubah Alat Otomatis

16 alat tipe sirah alat changer (opsional 24 panangan tipe alat otomatis changer)

Max.panjangna alat (mm)

300

Max.Diaméter alat

Φ80 (alat padeukeut)/φ150 (alat padeukeut sanes)

Max.beurat alat (KG)

8

Waktu ngarobah alat (alat-ka-alat) detik

7

Tekanan hawa (Mpa)

0.6

Beurat mesin (KG)

7500

Gemblengna ukuran (mm)

3340*2800*2700

news (1)
news (2)
news (3)

waktos pos: Nov-26-2021