Harga pabrik SM325 cnc swiss tipe bubut mesin pikeun 5axis

Pedaran pondok:

Ngaliwatan parangkat lunak desain komputer, Analisis sadaya struktur mesin. Pastikeun yén alat mesin gaduh kaku anu cekap.


Detil Produk

Tanda Produk

Generalisasi

1. Ngalangkungan parangkat lunak desain komputer, Analisis sadayana struktur mesin. Pastikeun yén alat mesin ngagaduhan kaku anu cekap
2. Akurasi mesin tinggi sareng perawatan presisi Kelamin. Pitunjuk sumbu Z1, X1 sareng alatna
3. Permukaan pamasangan méja dirancang di tengah ranjang.
Posisi pikeun mastikeun stabilitas struktur

Kinerja produk sareng struktur ciri

1. Anggo sinkronisasi tina dua spindel
Fungsi rotasi, tibatan pigura tengah
Éling bagian poros langsing ultra-panjang Ngolah.
2. Pamrosésan hareup / tukang mandiri lengkep
Sub-spindle pikeun ngawujudkeun bagian tukangna
Ngolahna.

Kinerja produk-spindle

1. Desain struktur simétris tina kotak spindle nyaimbangkeun deformasi termal
2. Bagian luhur kotak spindle dilengkepan kipas pendingin anu dipaksa pikeun ngirangan panas
3. Struktur kasaimbangan dinamis presisi tinggi sisi duaan sadar kana bagéan spindle
Kasaimbangan dinamis lengkep mastikeun yén spindle ngalir pikeun waktos anu lami tanpa geter dina kecepatan luhur. Spésifikasi

Kauntungannana

1. Pabrik SM325 Susun perkakas: 13 pakakas tetep sareng 9 pakakas langsung diantawis 22 alat tiasa ngatur prosés rumit. 
2. Sistem Fanuc: Stabilitas mandiri diagnostik (chucking, ejector, oil cooling, cut, tool breakdown).
3. Alat tungtung hareup: 5 pakakas tetep dina alat tungtung hareup, 4 alat langsung dina bor bor, 6 alat tetep dina alat ngaseuk.
4. Alat tukang tukang-tukang: 1 pakakas tetep sareng 3 pakakas langsung.
5. Sistem Toggle: Lt dimungkinkeun pikeun ngajaga prosés kontinyu tanpa ngarusak toggle.
6. Swiss type cnc otomatis bubut alat Pareum-pusat: 1 pakakas tetep sareng 2 alat hirup, bagian-bagian réngsé ku alat-alat mesin urang.

Spésifikasi

Barang

SM325

Mesin

Max. RPM

Main10,000 / Sub8,000rpm

Stroke

280mm

Rem positip tambahan

1/1000°

Laju ngalangkungan gancang

32m / mnt

Pakakas

Alat OD

6EA

Parabot damel payun

5

Parabot disetir

4

Parabot damel deui

4

Alat-alat éksentrikitas

3

NC

 Spésifikasi

FANUC 0i-TD

Kampak dikendalikeun

7 poros / 4axis

LCD

10.4 "MONO

Motor

Spindle utami

5,5 / 7,5kw

Sub spindle

1,5 / 2.2kw

Bor silang

0,55 / 1.1kw

Tukang tonggong

1.0kw

Servo

1.0kw

Coolant

0.9kw

Pelumasan

5w

Anu sanésna

Coolant tank capa.

200L

Tangkuban pelumasan capa.

1,8L

Jangkungna pusat

1.000mm

Beurat

3800kg

Ukuran (panjang * lebar * jangkungna)

2200×1477×1660

SM325 factory price cnc swiss type lathe machining for 5axis3
SM325 factory price cnc swiss type lathe machining for 5axis4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami