SM325 harga pabrik cnc swiss tipe lathe machining pikeun 5axis

Katerangan pondok:

Ngaliwatan software desain komputer, Analisis struktur mesin sakabeh.Pastikeun yén alat mesin boga rigidity cukup.


Rincian produk

Tag produk

Generalize

1. Ngaliwatan software design komputer,Analisis sakabeh mesin structure.Ensure yén alat mesin boga rigidity cukup
2. akurasi machining tinggi jeung pangropéa precision Sex.Z1, pituduh sumbu X1 sareng alat
3. Beungeut instalasi méja dirancang di tengah ranjang.
Posisi pikeun mastikeun stabilitas struktur

Kinerja produk sareng ciri struktur

1. Paké sinkronisasi dua spindles
Fungsi rotasi, tinimbang pigura tengah
Ngawujudkeun ultra-lila bagian aci ramping Processing.
2. hareup lengkep bebas / processing deui
Sub-spindle pikeun ngawujudkeun bagian tukang
Ngolah.

Produk kinerja-spindle

1. Desain struktur simetris kotak spindle balances deformasi termal
2. Bagian luhur kotak spindle ieu dilengkepan kipas cooling kapaksa ngurangan panas
3. Struktur kasaimbangan dinamis-precision tinggi dua sisi nyadar bagian spindle
Kasaimbangan dinamis lengkep ensures yén spindle dijalankeun pikeun lila tanpa Geter di speed.Specification tinggi.

Kauntungannana

1. SM325 pabrik Arrangement of tooling: 13 parabot dibereskeun jeung 9 parabot hirup diantara 22 parabot tiasa ngadamel processing kompléks.
2. Sistim Fanuc: Stabilitas diri diagnostician (chucking, ejector, cooling minyak, motong, alat ngarecahna).
3. Alat tungtung hareup: 5 parabot dibereskeun dina alat tungtung hareup, 4 parabot hirup di cross bor, 6 parabot dibereskeun dina alat kacamatan.
4. Balik-tungtung alat tetep: 1 alat tetep sarta 3 parabot hirup.
5. Sistim toggle: Lt mungkin pikeun ngajaga prosés kontinyu tanpa ruksakna toggle urang.
6. Swiss tipe cnc lathe otomatis Pareum-puseur alat: 1 alat dibereskeun jeung 2 parabot hirup, réngsé bagian ku parabot mesin urang.

Spésifikasi

Barang

SM325

Mesin

Max.RPM

Utama10.000/Sub8.000rpm

Stroke

280 mm

rem positif tambahan

1/1000°

Laju ngaliwat gancang

32m/min

Pakakas

Alat OD

6EA

Parabot gawé hareup

5

parabot cross-disetir

4

parabot gawé deui

4

Pakakas eccentricity

3

NC

Spésifikasi

FANUC 0i-TD

Sumbu anu tiasa dikontrol

7 sumbu / 4 sumbu

LCD

10.4 ”MONO

Motor

Spindle utama

5.5/7.5kw

Sub spindle

1,5 / 2,2 kw

Palang bor

0,55 / 1,1 kw

Tungtung tukang

1,0kw

Servo

1,0kw

Coolant

0,9 kw

Lubrication

5w

Lain

Kapasitas tank coolant.

200L

Panutup tanki lubrication.

1.8L

jangkungna puseur

1.000 mm

Beurat

3800 kg

Ukuran (panjang * lebar * jangkungna)

2200×1477×1660

SM325 factory price cnc swiss type lathe machining for 5axis3
SM325 factory price cnc swiss type lathe machining for 5axis4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami