VMC850 Cina 3axis nangtung cnc cnc puseur machining nangtung

Katerangan pondok:

Pusat mesin CNC vmc850 3 sumbu nangtung nyaéta alat mesin otomatis efisiensi tinggi anu diwangun ku alat mékanis sareng sistem CNC.Efisiensi 5-10 kali tina alat biasa.Ieu cocog pikeun workpieces bentukna kompléks jeung sarat precision tinggi;jeung processing bets leutik tur sedeng sababaraha variétas of workpieces.


Rincian produk

Tag produk

rinci Poduct

1. Sistim controller CNC: GSK, siemens, fanuc, sistem controller syncec bisa dipilih.
2. Taiwan 16 tipe hat atawa 24 disc tipe majalah alat, panangan mékanis robah alat, titik ka titik robah alat ukur 1,9 detik.
3. The set pinuh ku sistem spindle ieu diimpor ti produksi profésional Taiwan sarta ngarojong pabrik.Sakabéh spindle dirakit dina kaayaan suhu konstan sareng gaduh umur jasa anu panjang.
4. Nguji: Sadaya alat-alat pabrik geus undergone léngkah inspeksi kayaning gangguan laser, mesin salinan, sarta pangukuran sabenerna.

VMC850 Chinese 3axis vertical cnc cnc vertical machining center
VMC850 Chinese 3axis vertical cnc cnc vertical machining center2
VMC850 Chinese 3axis vertical cnc cnc vertical machining center3

Spésifikasi

Barang VMC850E VMC850 vmc855
Ukuran meja kerja (panjang × lebar) mm 1000*400 1000 × 500 1000*550
slot T (mm) 5-18x100 5-18x100 5-18x90
Max loading beurat dina worktable (KG) 500 600 600
X-Axis perjalanan (mm) 800 800 800
Y-Axis perjalanan (mm) 500 500 500
Z-Axis perjalanan (mm) 500 500 500
Jarak antara irung spindle jeung méja (mm) 105-550 105-605 120-620
Jarak antara puseur spindle jeung kolom (mm) 450 550 540
Spindle taper BT40-140 BT40-150 BT40
Max.speed spindle (rpm) 8000/10000/12000    
kakuatan motor spindle (kw) 5.5 7.5/11 7.5/11
Laju nyoco gancang: sumbu X, Y, Z (m / mnt) 16/16/16 (24/24//24 jalur liner)
Laju motong gancang (m / mnt) 10    
Akurasi posisi (mm) ± 0,005 ± 0,005 ± 0,005
Ulang akurasi posisional (mm) ± 0,003 ± 0,003 ± 0,003
Jenis pangubah Alat Otomatis 16 parabot tipe sirah alat changer (opsional 24 panangan tipe alat otomatis changer)
Max.panjangna alat (mm) 300    
Max.Diaméter alat Φ80 (alat padeukeut)/φ150 (alat padeukeut sanes)    
Max.beurat alat (KG) 8    
waktos ngarobah alat (alat-to-alat) detik 7    
Tekanan hawa (Mpa) 0.6    
Beurat mesin (KG) 4200 5500 5800
Gemblengna ukuran (mm) 2600*2300*2300 2600*2300*2300 2800*2400*2400

Aplikasi

Puseur machining CNC bisa dipaké pikeun manufaktur kapang, bagian kotak ngawangun, bagian melengkung, bagian husus ngawangun, pelat, sleeves, bagian piring, sarta périodik bagian-dihasilkeun masal.Cocog jeung industri komunikasi, industri manufaktur mobil, industri 3c, industri aerospace, jsb.

VMC850 Chinese 3axis vertical cnc cnc vertical machining center4

jasa saatos-jualan

1. Mangsa jaminan sakabeh mesin téh 12 bulan.
2. Nyadiakeun jasa luar negeri.
3. 7 × 24 jam layanan online.
4. Pelatihan gratis sayogi di pabrik.

VMC850 Chinese 3axis vertical cnc cnc vertical machining center5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami