VMC850 Cina 3axis nangtung cnc cnc pusat mesin nangtung

Pedaran pondok:

Pusat mesin vertikal vmc850 3 sumbu nangtung nyaéta mesin mesin otomatis-efisiensi tinggi diwangun ku alat mékanis sareng sistem CNC. Efisiensi na 5-10 kali tina pakakas biasa. Éta cocog pikeun workpieces bentukna kompleks sareng syarat anu presisi tinggi; sareng pamrosésan angkatan alit sareng sedeng tina sababaraha jinis karya.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Poduct

1. Sistem pengendali cnc: GSK, siemens, fanuc, sistem kontrol syntec tiasa dipilih.
2. Taiwan 16 jinis topi atanapi 24 majalah jenis alat cakram, parobihan alat mékanis, nunjuk ka parobihan alat ukur 1,9 detik.
3. Sét pinuh ku sistem spindle diimpor ti produksi profesional Taiwan sareng pabrik pendukung. Sakabéh spindle dirakit dina kaayaan suhu anu konstan sareng ngagaduhan umur jasa anu panjang.
4. Nguji: Sadaya alat pabrik parantos ngalaman léngkah-léngkah pamariksaan sapertos gangguan laser, mesin salinan, sareng pangukuran anu saleresna.

VMC850 Chinese 3axis vertical cnc cnc vertical machining center
VMC850 Chinese 3axis vertical cnc cnc vertical machining center2
VMC850 Chinese 3axis vertical cnc cnc vertical machining center3

Spésifikasi

Barang VMC850E VMC850 vmc855
Ukuran méja tempat damel (panjang × lebar) mm 1000 * 400 1000 × 500 1000 * 550
Slot T (mm) 5-18x100 5-18x100 5-18x90
Maksimum beban beurat dina meja kerja (KG) 500 600 600
Lalampahan X-Axis (mm) 800 800 800
Lalampahan Y-Axis (mm) 500 500 500
Lalampahan Z-Axis (mm) 500 500 500
Jarak antara irung spindle sareng méja (mm) 105-550 105-605  120-620 
Jarak antara pusat spindle sareng kolom (mm) 450 550 540
Taper spindle BT40-140 BT40-150 BT40
Max. kagancangan spindle (rpm) 8000/10000/12000    
Kakuatan motor Spindle (Kw) 5.5 7.5 / 11 7.5 / 11
Laju dahar gancang: X, Y, Z sumbu (m / mnt) 16/16/16 (24/24 // 24 liner guidway)
Laju motong gancang (m / mnt) 10    
Akurasi posisi (mm) ± 0,005   ± 0,005   ± 0,005  
Ngulang akurasi posisi (mm) ± 0,003   ± 0,003   ± 0,003 
Jenis Alat Parobihan Otomatis 16 alat sirah tipe alat changer (opsional 24 panangan jinis alat otomatis)
Max. panjangna pakakas (mm) 300    
Max. Diaméter alat  Φ80 (alat padeukeut) / φ150 (henteu alat padeukeut)    
Maks. Beurat awak (KG) 8    
Parabot ngarobih waktos (tool-to-tool) detik 7    
Tekanan hawa (Mpa) 0.6    
Beurat mesin (KG) 4200 5500 5800
Sakilas ukuran (mm) 2600 * 2300 * 2300 2600 * 2300 * 2300 2800 * 2400 * 2400

Aplikasi

Pusat mesin CNC tiasa dianggo pikeun manufaktur kapang, bagian ngawangun kotak, bagian melengkung, bagian ngawangun khusus, piring, baju leungeun, bagian piring, sareng bagian-bagian anu diproduksi sacara masif. Cocog sareng industri komunikasi, industri manufaktur mobil, industri 3c, industri aeroangkasa, sareng sajabana

VMC850 Chinese 3axis vertical cnc cnc vertical machining center4

Jasa saatos-jualan

1. Mangsa jaminan sadaya mesin nyaéta 12 bulan.
2. Nyayogikeun jasa luar negeri.
3. 7 × 24 jam layanan online.
4. Latihan gratis sayogi di pabrik.

VMC850 Chinese 3axis vertical cnc cnc vertical machining center5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami