H50 logam péngkolan cnc combo lathe mesin panggilingan jeung alat hirup

Katerangan pondok:

Ieu H50 cnc mesin lathe kalawan mesin alat hirup téh cocog pikeun ngolah rupa leutik tur sedeng-ukuran shafts, workpieces piring, sarta ogé bisa muterkeun rupa threads, busur, congcot, sarta surfaces jero sarta luar awak puteran.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1. akurasi luhur Taiwan guideways linier.

2. Unit spindle laju leuwih luhur, spindle homemade pilihan.

3. Rigidity luhur beusi tuang.

4. lubrication otomatis terpadu.

H50 metal turning cnc combo lathe milling machine with live tool02
H50 metal turning cnc combo lathe milling machine with live tool01

Spésifikasi

Linier Guideway CNC Lathe Mesin H50

max.ayun luhureun ranjang Φ500 mm
max.ayun ngaliwatan slide Φ220 mm
Cékéng / collet Collet pneumatic
X axis max rentang perjalanan 700 mm
Z sumbu max rentang perjalanan 700 mm
Pituduh jalan jalan pituduh linier speed tinggi
Laju spindle 2500 rpm
Irung spindle A2-5
Spindle bore 52
Bar ngaliwatan spindle nu 42
Laju dahar gancang X: 20 Z: 20 m / mnt
kakuatan motor utama 7.5KW (servo)
Ukuran alat 20 * 20 mm
Kuantitas alat geng tipe wadah alat
Unit set mnt X/Z 0,001 mm
X/Z akurasi posisi 0,01 mm
X / Z Repositioning Akurasi 0,005 mm
Ukuran bungkusan (L * W * H *) 2600 * 2100 * 2200mm
Beurat 2000 kg

Konfigurasi pilihan

1. Hiji alat hirup, 2 parabot hirup, 3 parabot hirup;1+1/2+2/3+3 parabot hirup.
2. 4 / 6/8 stasion listrik / pos alat hidrolik.
3. cuk hidrolik atanapi cuk Collet.

company
H50 metal turning cnc combo lathe milling machine with live tool1

Shandong Lu Young Machinery Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Juli 1996. Kami gaduh sakitar 500 tukang sareng 40 insinyur, langkung ti 50000㎡ ruang toko sareng 1000㎡rohangan kantor.Tim insinyur kami gaduh pangalaman anu beunghar pikeun pamilihan alat sareng desain prosés, kami tiasa masihan anjeun solusi profésional dumasar kana workpieces anjeun gancang sareng bebas.Urang tiasa ngahasilkeun langkung ti 1000 set alat mesin cnc sataun.alat mesin cnc kami geus diékspor leuwih 40 nagara jeung meunang eupan balik alus.

FAQ

1. Kumaha carana meunang harga gancang?
Éta hadé pikeun nampa gambar anjeun atanapi gambar, kami bakal nyarankeun model katuhu jeung harga pangalusna gancang.

2. Dupi éta pajeulit masang mesin? Kumaha carana install mesin?
Masang mesin téh gampang.mesin bisa dirakit ogé sarta mun anjeun nampi mesin, Anjeun ngan perlu debug tingkat tur nambahkeun oil.If anjeun peryogi urang bisa nyieun video ka anjeun.

3. Naon jaman jaminan mesin ieu?
Sataun kanggo sadayana mesin, salami waktos upami aya bagian anu ruksak kami bakal nyayogikeun bagian énggal gratis.

4. Dupi jasa luar negeri diwenangkeun?
Mang.Insinyur kami tiasa nyayogikeun jasa luar negeri dina kaayaan normal (Force Majeure Henteu kalebet).Inpormasi rinci anu anjeun tiasa ngahubungi kami gratis.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami