H50 logam péngkolan cnc combo lathe milling mesin kalayan alat langsung

Pedaran pondok:

Mesin bubut H50 cnc ieu sareng mesin alat langsung cocog pikeun ngolah sababaraha batang leutik sareng sedeng, bahan piring, sareng ogé tiasa muterkeun sababaraha benang, busur, kerucut, sareng permukaan jero sareng luar awak anu muter.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

1. Akurasi luhur Taiwan linier.

2. Unit spindle gancang, spindle buatan sendiri Pilihan.

3. Beusi kaku kaku anu luhur.

4. Pelumasan otomatis terpadu.

H50 metal turning cnc combo lathe milling machine with live tool02
H50 metal turning cnc combo lathe milling machine with live tool01

Spésifikasi

Linear Pitunjuk CNC Mesin Bubut H50

maks. ngayun dina ranjang Φ500mm
maks. ayun ngageser Φ220mm
Chuck / collet Koléstér pneumatik
Sumbu perjalanan X sumbu max 700mm
Z sumbu perjalanan max 700mm
Cara pituduh Cara pituduh linier gancang
Laju spindle 2500rpm
Irung gelendong A2-5
Ngagulung bunderan 52
Bar ngaliwatan spindle 42
Laju nyoco gancang X: 20 Z: 20 m / mnt
Kakuatan motor utama 7.5KW (servo)
Ukuran pakakas 20 * 20 mm
Kuantitas alat wadah alat jenis geng
X / Z mnt set unit 0,001 mm
Akurasi posisi X / Z 0,01 mm
Akurasi Reposisi X / Z 0,005 mm
Diménsi Packing (L * W * H *) 2600 * 2100 * 2200mm
Beurat 2000kg

Konfigurasi opsional

1. Hiji alat langsung, 2 alat hirup, 3 alat hirup; 1 + 1/2 + 2/3 + 3 alat hirup.
2. 4 / 6/8 stasiun listrik / pos alat hidrolik.
3. Chuck hidrolik atanapi Collet chuck.

company
H50 metal turning cnc combo lathe milling machine with live tool1

Shandong Lu Young Machinery Co., Ltd. didirikeun dina bulan Juli 1996. Kami gaduh sakitar 500 tukang ngaroko sareng 40 insinyur, langkung ti 50000㎡ damel ruang toko sareng 1000㎡ rohangan kantor. Tim insinyur kami gaduh pangalaman anu euyeub pikeun pamilihan peralatan sareng desain prosés, kami tiasa masihan anjeun solusi propésional dumasar kana hasil karya anjeun gancang sareng bébas. Urang tiasa produk langkung ti 1000 sét peralatan mesin cnc sataun. Alat mesin cnc kami parantos diekspor langkung ti 40 nagara sareng kenging eupan balik anu saé.

FAQ

1. Kumaha cara kéngingkeun hargana gancang?
Langkung saé nampi gambar anjeun atanapi gambar, kami bakal nyarankeun modél anu pas sareng harga pangsaéna gancang.

2. Naha rumit pikeun masang mesinna? Kumaha cara masang mesinna?
Pasang mesinna gampang. Mesinna tiasa dirakit saé sareng nalika anjeun nampi mesin, anjeun ngan ukur kedah debug tingkat sareng nambihan minyak. Upami anjeun peryogi kami tiasa ngadamel pidéo pikeun anjeun.

3. Naon periode jaminan mesin ieu?
Sataun kanggo sadaya mesin, salami waktos upami aya bagian anu rusak urang bakal nyayogikeun bagian-bagian énggal gratis.

4. Naha jasa di luar negeri diijinkeun?
Mang. Insinyur urang tiasa nyayogikeun jasa luar negeri dina kaayaan normal (Force Majeure Dicicingan). Inpormasi lengkep anjeun tiasa ngahubungi kami gratis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami