Kaunggulan pakakas mesin CNC

Alat mesin CNC mangrupikeun singgetan tina alat mesin kontrol digital, anu mangrupikeun alat mesin otomatis anu dilengkepan sistem kontrol program. Sistem kontrol sacara logis tiasa ngolah program nganggo kode kontrol atanapi instruksi simbolis sanésna, sareng ngadekode éta, supados alat mesin tiasa ngalih sareng ngolah bagian-bagian na.

Dibandingkeun sareng alat-alat mesin biasa, alat-alat mesin CNC gaduh ciri sapertos kieu:
● Ngolah presisi tinggi sareng kualitas pamrosésan anu stabil;
● Patalina multi-koordinat tiasa dilaksanakeun, sareng bagian-bagian anu bentukna rumit tiasa diolah;
● Nalika bagian mesin robih, umumna ngan ukur kedah ngarobih program kontrol angka, anu tiasa ngahémat waktos persiapan produksi;
● Alat mesin éta sorangan gaduh presisi tinggi sareng kaku anu luhur, tiasa milih jumlah pamrosésan anu pikaresepeun, sareng ngagaduhan produktivitas anu luhur (umumna 3 ~ 5 kali alat mesin biasa);
● Alat mesin ngagaduhan tingkat otomatisasi anu luhur, anu tiasa ngirangan intensitas tenaga kerja;
● Persyaratan anu langkung luhur pikeun kualitas operator sareng syarat téknis anu langkung luhur pikeun tanaga pangropéa.

Kusabab ngolah lathe CNC mangrupikeun padamel anu leres-leres, sareng prosedur pengolahan na konséntrasi sareng jumlah bagian clamping sakedik, janten syarat anu langkung luhur ditunda pikeun pakakas CNC anu dianggo. Nalika milih alat pikeun pakakas mesin CNC, anjeun kedah nimbangkeun Masalah-masalah ieu:
① Jenis, spésifikasi sareng akurasi kelas pakakas CNC kedah tiasa nyumponan sarat pangolahan lathe CNC.
② Precision tinggi. Dina raraga minuhan kabutuhan parobihan tinggi sareng syarat parobihan otomatis tina pangolahan lathe CNC, alatna kedah ngagaduhan presisi tinggi.
Reliability reliabilitas tinggi. Pikeun mastikeun yén moal aya karuksakan teu kahaja sareng poténsial cacat alat dina mesin CNC, anu bakal mangaruhan kamajuan lancar tina mesin, alat sareng asesoris anu digabungkeun sareng éta kedah gaduh reliabilitas anu saé sareng adaptasi anu kuat. Ngolah logam Precision
④ Durability tinggi. Alat-alat anu diolah ku mesin lathes CNC, naha dina kasarna atanapi pagawean, kedah ngagaduhan daya tahan anu langkung luhur tibatan anu dianggo dina alat-alat mesin biasa, supados ngirangan sababaraha kali parobihan atanapi grinding alat sareng setting pakakas, sahingga ningkatkeun pamrosesan alat-alat mesin CNC . Kekecapan sareng jaminan kualitas pamrosésan.
⑤ Ngalanggar chip anu hadé sareng kinerja ngaleungitkeun chip. Dina pamrosésan bubut CNC, pemecahan chip sareng panyabutan chip henteu diurus sacara manual sapertos alat mesin biasa. Chip gampang dibungkus ku alat sareng workpiece, anu bakal ngaruksak alat sareng ngagores permukaan mesin tina workpiece, bahkan nyababkeun kacilakaan sareng kacilakaan alat. , Anu mangaruhan kualitas pamrosésan sareng operasi anu aman tina alat mesin, janten alat éta diperyogikeun ngagaduhan chip break sareng kinerja ngaleupaskeun chip anu langkung saé.


Waktos Post: Feb-28-2021