Fitur tina vmc650 cnc panggilingan mahcine kami

1.Casting: HT300 résin keusik maké-tahan castings boga dénsitas luhur sarta lalawanan maké alus!sela nu adopts struktur casting ganda-lapisan, sarta struktur kolom A ngawangun badag nembongkeun rigidity tinggi kamampuhan motong.

2. Spindle: adopts Taiwan-speed tinggi spindle 8000rpm, struktur basajan tur kompak, efisiensi tinggi, noise low, Geter lemah sareng precision tinggi.

3.Screw: The screw pituduh adopts diimpor JIS-C3 grinding kelas pre-stretched nut screw pikeun ngaleungitkeun backlash, sanggeus perlakuan panas, éta boga rigidity alus, ngagem lalawanan, sarta ngajamin precision tinggi operasi.

4. Otomatis alat changer: tipe hat Taiwan (16 knives) majalah alat.Kaunggulan: maké low, umur panjang, adjustment gampang, sarta laju gagalna low.

5.Testing: Sadaya parabot pabrik geus Isro ngaliwatan léngkah inspeksi tina gangguan laser, mesin salinan, ukur sabenerna, etc.Ensure kualitas produksi unggal produk.

Mesin panggilingan CNC

VMC650

X perjalanan (mm) 650
Y perjalanan (mm) 450
Z perjalanan (mm) 500
Ukuran méja (L×W) (mm) 900 × 400
Max beban (kg) 400
Puseur spindle ka kolom (mm) 575
Spindle irung ka méja (mm) 100~600
Bal screw 4012
X, Y, Z laju motong (mm / mnt) 1-6000
X, Y, Z laju gancang (m/mnt) 15
Laju spindle (r / mnt) 50~8000
Spindle taper BT40
Motor spindle (kw) 5.5
T slot (mm) kuantitas × rubak × jarak 5/18/75
Akurasi (300mm) 0.005
Akurasi Repeatability (300mm) 0.003
Tekanan Udara (Mpa) 0.6
Ukuran (L × W × H) (m) 2,65 * 2,15 * 2,55
beurat (T) 4.0

vmc650最新1vmc650最新2


waktos pos: Dec-20-2021