BK5030 cnc mesin Slotting nangtung pikeun logam

Pedaran pondok:

Mesin slot BK5032 CNC ngarujuk kana alat mesin anu ngagunakeun gerak résiprokal nangtung tina alat slotting pikeun slot jalan konci sareng liangna. Alat batang dilegaan ka luhur tina ranjang ngalangkungan liang bahan damel, kalayan alat anu nyisipkeun, ngajantenkeun gerakan utami luhur sareng ka handap nalika ngalakukeun pakan sambilan. Éta cocog pikeun ngolah jalan konci dina liang bagian ageung (sapertos baling-baling).


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

1. Cocog pikeun ngolah jalan tol, splines, sareng liang buta.

2. Ngolah bagian anu bentukna khusus: Ngolah jalan konci dina liang buta sareng jalan konci anu henteu sami dina liang buta diwujudkeun ku gerakan lini ram sareng sumbu rotasi kaopat.

3. Servo motor utama: konfigurasi motor servo utama tiasa ngawujudkeun sawenang-wenangna tina posisi sareng ngarengsekeun pamrosésan karya-karya khusus.

4. Ram dovetail rail nyaéta rél linier opsional.

BK5032 cnc vertical Slotting machine for metal2

Spésifikasi

Modél  Unit BK5030
The Max. Slotting Panjang Ram mm 300
Nyaluyukeun Perjalanan Ram mm 75
Jumlah gerakan Ram n / mnt 30--180
Ukuran méja mm 550 * 405
perjalanan méja (X, Y) mm 280 * 330
Jarak antara Garis Axial tina Alat Bantalan liang
ka Hareup-panangan Kolom
mm 505
 Jarak antara Tungtung Plane of Toolhead Bearing Hole ka Worktable mm 540
X Motor Torsi (NM) 6
Y Motor Torsi (NM) 6
Gerak gancang X (m / mnt) 5
Y (m / mnt) 5
Bola Sekrup (X)   FFZD3205-3 / P4
Bola Sekrup (Y)   FFZD3205-3 / P4
Main Motor listrik servo KW 3.7

Aplikasi

Mesin slotting anu dianggo pikeun ngolah jalan konci jero atanapi liang spline dina produksi sapotong atanapi angkatan alit. Éta ogé tiasa ngolah liang anu datar, pasagi atanapi poligonal, jst. Ieu sering digentos ku panggilingan atanapi broaching dina produksi masal.

BK5032 cnc vertical Slotting machine for metal3

Bungkusan

Kotak ékspor kai bébas fumigasi dijagaan tina beueus; mesin ieu cocog pikeun LCL.

BK5032 cnc vertical Slotting machine for metal74
VMC420 China 3 axis cnc milling machine for metal5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami