BK5030 cnc mesin Slotting nangtung pikeun logam

Katerangan pondok:

BK5032 mesin slotting CNC nujul kana alat mesin anu ngagunakeun gerak reciprocating nangtung tina alat slotting ka slot keyway na liang .Bar alat ngalegaan ka luhur tina ranjang ngaliwatan liang workpiece, jeung alat inserting, ngajadikeun gerakan utama luhur jeung ka handap bari ngajalankeun gerakan feed intermittent.Ieu cocog pikeun ngolah keyway dina liang bagian badag (kayaning propeller).


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1. Cocog jeung ngolah keyways, splines, sarta liang buta.

2. Ngolah bagian husus ngawangun: The processing tina keyway dina liang buta jeung keyway unequal dina liang buta direalisasikeun ku gerakan linier tina ram jeung sumbu rotasi kaopat.

3. Servo motor utama: konfigurasi tina motor utama servo bisa ngawujudkeun adjustment sawenang tina posisi jeung ngalengkepan ngolah workpieces husus.

4. Ram dovetail rail nyaeta pilihan rail linier.

BK5032 cnc vertical Slotting machine for metal2

Spésifikasi

Modél Unit BK5030
The Max.Slotting Panjang Ram mm 300
Nyaluyukeun Travel of Ram mm 75
Jumlah gerakan Ram n / mnt 30--180
Ukuran méja mm 550*405
perjalanan méja(X,Y) mm 280*330
Jarak antara Axial Line of Toolhead Bearing Hole
ka Hareup-leungeun Kolom
mm 505
Jarak antara Tungtung Plane of Toolhead Bearing Hole mun Worktable mm 540
X Motor Torsi (NM) 6
Jeung Torsi Motor (NM) 6
Gerak Gancang X (m / mnt) 5
Y(m/mnt) 5
Bola Sekrup (X)   FFZD3205-3/P4
Sekrup Bola (Y)   FFZD3205-3/P4
Daya Motor servo utama KW 3.7

Aplikasi

Mesin slotting dipaké pikeun ngolah keyway jero atawa liang spline dina single-sapotong atawa produksi bets leutik.Ogé bisa ngolah datar, liang pasagi atawa polygonal, jsb Hal ieu mindeng diganti ku panggilingan atanapi broaching dina produksi masal.

BK5032 cnc vertical Slotting machine for metal3

Bungkusan

Kotak kayu bébas fumigation ékspor ditangtayungan tina Uap;mesin ieu cocog pikeun LCL.

BK5032 cnc vertical Slotting machine for metal74
VMC420 China 3 axis cnc milling machine for metal5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami