B635A Shaping mahcine

Katerangan pondok:

The worktable tina planer bullhead bisa muterkeun kénca jeung katuhu, sarta worktable ngabogaan mékanisme gerak gancang horizontal sarta vertikal;Hal ieu dipaké pikeun ngarencanakeun planes condong, kukituna ngembangna wengkuan pamakéan.


Rincian produk

Tag produk

Generalize

The bullhead planer nyaéta planer anu ngalakukeun gerakan reciprocating linier.Ramo mawa planer.Dingaranan ku sabab wadah sabeulah di hareupeun domba jaluna siga banteng.Planers Bullhead utamana dipaké pikeun planers bullhead leutik tur sedeng-ukuran.Seuseueurna gerakan utama planer bullhead didorong ku mékanisme crank-rocker, ku kituna laju gerak ram henteu rata.

Fitur

1. The worktable of planer bullhead bisa muterkeun kénca jeung katuhu, sarta worktable ngabogaan horizontal sarta nangtung mékanisme pindah gancang;Hal ieu dipaké pikeun ngarencanakeun planes condong, kukituna ngembangna wengkuan pamakéan.

2. Sistim feed planer nu adopts mékanisme Cam kalawan 10 tingkat feed.Éta ogé pohara merenah pikeun ngarobah jumlah péso.

3. The bullhead planer ieu dilengkepan mékanisme kaamanan overload dina sistem motong.Nalika motong éta overloaded alatan operasi cuek atawa gaya éksternal, alat motong bakal dieunakeun ku sorangan, sarta operasi normal tina alat mesin dijamin tanpa ruksakna bagian.

4. Antara ram jeung pituduh ranjang, kitu ogé pasangan gear kalawan speed na permukaan pituduh ngageser utama, aya minyak lubricating ti pompa minyak pikeun lubrication sirkulasi.

Sistim lubrication sarta titik lubrication peta lokasi tina bullhead planer

Bagian gerak utama alat mesin, sapertos rel pituduh ram, mékanisme rocker, kotak gear, kotak pakan, sareng sajabana, dilumasi ku pompa minyak, sareng suplai minyak tiasa disaluyukeun upami diperyogikeun.

Nalika alat mesin dimimitian, pompa minyak mimiti jalan.Pompa minyak nyedot dina minyak lubricating ti kolam renang minyak tina dasar ranjang ngaliwatan filter minyak, sarta ngaliwatan éta SEPARATOR minyak na pipelines mun lubricate unggal bagian tina alat mesin.

Serius di gawe

1. Nalika beam diangkat tur lowered, nu screw Ngonci kudu loosened munggaran, sarta screw kudu tightened nalika digawé.

2. Teu diwenangkeun pikeun nyaluyukeun stroke ram salila operasi alat mesin.Nalika nyaluyukeun stroke ram, teu diwenangkeun ngagunakeun métode ngetok pikeun loosen atawa tighten cecekelan nyaluyukeun.

3. The stroke of ram teu kudu ngaleuwihan rentang dieusian.Laju tinggi henteu diidinan nalika nganggo stroke anu panjang.

4. Nalika worktable ieu Powered atanapi shaken ku leungeun, nengetan wates of stroke screw pikeun nyegah screw na nut disengaging atawa ruksakna alat mesin.

Shaping mahcine (B635A)3

Spésifikasi

B635A

B635A

Panjang motong maksimum (mm)

350 mm

Jarak maksimum ti handap ram ka permukaan méja (mm)

330 mm

Méja maksimum perjalanan horizontal (mm)

400 mm

Méja maksimum perjalanan nangtung (mm)

270 mm

Anjog permukaan planer ka ranjang kaluar tina jarak maksimum

550 mm

Kapindahan maksimum ram

170 mm

Sudut péngkolan maksimum meja kerja (henteu aya sabalikna)

+90o

Sudut péngkolan maksimum meja kerja (wakil)

+55o

The turret perjalanan nangtung maksimum

110 mm

Jumlah stroke ram per menit

32, 50, 80, 125, kali min

 Ram deui mudik jumlah eupan méja

Roda buleud huntu (vertikal)

0,18 mm

Roda buleud huntu (horizontal)

0,21 mm

Roda buleud 4 huntu (vertikal)

0,73 mm

Roda buleud 4 huntu (horizontal)

0,84 mm

Listrik

1,5kw 1400r / mnt

Ukuran karton

1530 * 930 * 1370 mm

Beurat bersih

1000kg / 1200kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami