B635A Ngabentuk mahcine

Pedaran pondok:

Meja kerja planét banténg tiasa muter kénca sareng katuhu, sareng méja kerja ngagaduhan mékanisme gerak gancang anu horisontal sareng nangtung; éta dipaké pikeun ngarencanakeun pesawat anu condong, sahingga ngalegaan ruang lingkup panggunaan.


Detil Produk

Tanda Produk

Generalisasi

Planét bullhead mangrupikeun planer anu ngalaksanakeun gerak balesan linier. Domba mawa planét. Éta dingaranan sabab wadah sabeulah payuneun ram sapertosna siga banténg. Planét Bullhead utamina dianggo pikeun planét buléhead alit sareng sedeng. Kaseueuran gerakan utamina planét bullhead disetir ku mékanisme engkol-rocker, janten laju gerak ram henteu rata.

Fitur

1. Meja kerja planét bulhead tiasa muter kénca sareng katuhu, sareng méja kerja ngagaduhan mékanisme gerak gancang anu nangtung sareng nangtung; éta dipaké pikeun ngarencanakeun pesawat anu condong, sahingga ngalegaan ruang lingkup panggunaan.

2. Sistem feed planer nyoko kana mékanisme cam kalayan 10 tingkat feed. Éta ogé merenah pisan pikeun ngarobih jumlah péso.

3. Planét buléon dilengkepan mékanisme kaamanan anu overload dina sistem motong. Nalika motong kaleuleuwihan kusabab operasi teu paduli atanapi kakuatan éksternal, alat motong bakal dieunakeun nyalira, sareng operasi normal alat mesin dijamin tanpa karusakan dina bagian.

4. Antara ram sareng pituduh ranjang, ogé pasangan roda gigi kalayan gancang sareng permukaan pituduh geser utama, aya minyak pelumas tina pompa minyak pikeun sirkulasi pelumasan.

Sistem pelumasan sareng peta lokasi titik pelinciran planét bulé

Bagian-bagian anu obah utama alat mesin, sapertos rel pituduh ram, mékanisme rocker, kotak gear, kotak pakan, sareng sajabana, dilincir ku pompa minyak, sareng pasokan minyak tiasa diluyukeun upami diperyogikeun.

Nalika alat mesin dimimitian, pompa minyak mimiti jalan. Pompa minyak nyedot kana minyak pelincir tina kolam minyak tina dasar ranjang ngalangkungan saringan minyak, sareng ngalirkeun kana pipisah minyak sareng saluran pipa pikeun pelumas unggal bagian alat mesin.

Serius di damel

1. Nalika balok diangkat sareng diturunkeun, sekrup ngonci kedah leupas heula, sareng sekrup kedah diperketat nalika damel.

2. Henteu kéngingkeun nyaluyukeun stroke ram nalika operasi alat mesin. Nalika nyaluyukeun stroke ram, henteu kénging nganggo cara ngetok pikeun ngaleupaskeun atanapi ngencengkeun gagang anu nyaluyukeun.

3. Serangan domba domba moal langkung ti kisaran anu parantos ditangtoskeun. Laju gancang henteu kénging nalika ngagunakeun stroke anu panjang.

4. Nalika méja kerja dikuatkeun atanapi dioyagkeun ku tangan, perhatoskeun watesna stroke sekrup kanggo nyegah sekrup sareng mur tina ngaleungitkeun atanapi ngarusak alat mesin.

Shaping mahcine (B635A)3

Spésifikasi

B635A

B635A

Panjang motong maksimum (mm)

350mm

Jarak maksimum ti handapeun ram ka permukaan méja (mm)

330mm

Méja maksimum perjalanan horizontal (mm)

400mm

Perjalanan nangtung maksimum méja (mm)

270mm

Anjog permukaan planét ka bobo tina jarak maksimal

550mm

Pangpindahan maksimum ram

170mm

Sudut péngkolan maksimum meja kerja (henteu aya wakil)

+90o

Sudut péngkolan maksimum meja kerja (wakil)

+55o

Turret Perjalanan nangtung maksimal

110mm

Jumlah ram ramé per menit

32, 50, 80, 125, kali mnt

 Domba bulak-balik jumlah feed méja

Roda buleudan waos (nangtung)

0.18mm

Roda buleudan waos (horisontal)

0.21mm

Roda bunderan 4 waos (nangtung)

0.73mm

Kabayang 4 bunderan roda (horisontal)

0.84mm

Listrik

1,5kw 1400r / mnt

Ukuran karton

1530 * 930 * 1370mm

Beurat bersih

1000kg / 1200kg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami