ck6150 precision High 4 stasiun lathe mesin cnc listrik

Katerangan pondok:

Lathes CNC sareng pusat péngkolan mangrupikeun alat mesin otomatis anu presisi tinggi sareng efisiensi tinggi.Dilengkepan turret multi-stasiun atawa turret kakuatan, alat mesin boga rupa-rupa kinerja téhnologi processing, sarta bisa ngolah silinder linier, silinder serong, busur sarta sagala rupa threads, alur, cacing jeung potongan karya kompléks lianna, kalawan interpolasi linier, arcs Interpolate rupa fungsi santunan, sarta maénkeun éfék ékonomi alus dina produksi masal bagian kompléks.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1. Struktur casting integral tina ranjang datar horizontal;

2. quenching frékuénsi ultra-audio tina ranjang pituduh rail;

3. Sistim feed adopts servo drive;

4. Precision bola screw, rigidity tinggi precision struktur bearing komposit;

5. Beungeut gabungan tina screw bola jeung pituduh rail adopts lubrication kapaksa otomatis;

CK61503

Barang

CK6150A

Max.ayun dia.leuwih ranjang

Φ500 mm

Max.ayun dia.leuwih cross slide

Φ280 mm

Panjang ngolah

1500mm

Lebar ranjang

400 mm

Dia.tina spindle

Φ82 mm

Spindle taper

1:20 / Φ90

irung spindle

Jinis sirah spindle D-8

Laju spindle

14-1500rpm

Lengkah speed spindle

léngkah-kurang

ukuran cuk

250 mm

Panyekel alat

4 stasion

Bagian bar alat

25X25 mm

kakuatan motor utama

7,5KW

X / Z akurasi posisi sumbu

0,02 / 0,025mm

X / Z sumbu kaulangan

0,01 / 0,012mm

X / Z perjalanan sumbu

360 / 750mm / 1000mm / 1500mm

X / Z sumbu gancang nyoco speed

8/10 M / MENIT

perjalanan leungeun baju Tailstock

150 mm

Tailstock lancip

MT5

Diménsi

3160 * 1560 * 1730 mm

beurat

3500 kg

CK61505
CK61504

Aplikasi

Mesin tiasa mindahkeun sareng ngolah bagian-bagian dumasar kana program anu diprogram.Ieu integrates téknologi panganyarna kayaning mesin, automation, komputer, pangukuran, sarta microelectronics, sarta ngagunakeun rupa-rupa sensor, 2. The sensor dipaké dina parabot mesin CNC utamana kaasup encoders photoelectric, gratings linier, nu utamana dipaké pikeun ngadeteksi posisi, kapindahan linier jeung sudut, speed, tekanan, suhu, jsb.

CK61506

1. Alat mesin sorangan boga precision tinggi, rigidity tinggi jeung produktivitas tinggi.
2. Alat mesin boga gelar luhur ti automation, nu bisa ngurangan inténsitas kuli;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami