ck6150 Precision High 4 stasiun mesin cnc listrik bubut

Pedaran pondok:

Lathes CNC sareng pusat péngkolan mangrupikeun alat presisi tinggi sareng épisiensi tinggi alat mesin otomatis. Dilengkepan turret multi-stasion atanapi torsi listrik, alat mesin ngagaduhan rupa-rupa kinerja téknologi pamrosésan, sareng tiasa ngolah silinder linier, silinder serong, busur sareng sagala rupa benang, alur, cacing sareng potongan padamelan anu rumit, kalayan interpolasi linier, busur Interpolate sababaraha fungsi santunan, sareng maénkeun pangaruh ékonomi anu saé dina produksi massal bagian-bagian anu rumit.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

1. struktur casting integral ranjang datar horisontal;

2. Quenching frékuénsi ultra-audio tina rel panduan ranjang;

3. Sistem feed nyoko kana servo drive;

4. Sekrup bola presisi, struktur bantalan komposit presisi kaku;

5. Permukaan gabungan sekrup bola sareng rel panduan ngadopsi pelumasan paksa otomatis;

CK61503

Barang

CK6150A

Max. ayun dia. leuwih ranjang

Φ500mm

Max. ayun dia. ngaliwatan slide slide

Φ280mm

Panjang prosés

1500mm

Lebar kasur

400mm

Dia. tina spindle

Φ82mm

Taper spindle

1: 20 / -90

irung spindle

Jenis sirah spindle D-8

Laju spindle

14-1500rpm

Léngkah laju spindle

undak-usuk

ukuran cuk

250mm

Panyekel alat

4 stasion

Alat bar bagian

25X25mm

Kakuatan motor utama

7,5KW

Akurasi posisi sumbu X / Z

0,02 / 0,025mm

X / Z sumbu kaulangan

0,01 / 0,012mm

Lalampahan sumbu X / Z

360 / 750mm / 1000mm / 1500mm

X / Z gancang nyoco gancang

8/10 M / Mnt

Perjalanan leungeun baju buntut

150mm

Tapér buntut

MT5

Diménsi

3160 * 1560 * 1730mm 

beurat

3500kg

CK61505
CK61504

Aplikasi

Mesin tiasa ngalih sareng ngolah bagian numutkeun program anu parantos diprogram. Éta ngahijikeun téknologi pangénggalna sapertos mesin, otomatisasi, komputer, pangukuran, sareng mikroéléktronika, sareng nganggo rupa-rupa sénsor, 2. Sénsor anu dianggo dina alat-alat mesin CNC kalebet kalebet énkoder fotogéntrik, parat linier, anu utamina dianggo pikeun ngadeteksi posisi, linier sareng sudut pamindahan, kagancangan, tekanan, suhu, jst.

CK61506

1. Alat mesin éta sorangan ngagaduhan presisi tinggi, kaku sareng produktivitas tinggi.
2. Alat mesin ngagaduhan tingkat otomatisasi anu luhur, anu tiasa ngirangan intensitas tenaga kerja;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami