VMC420 Cina 3 sumbu mesin panggilingan cnc pikeun logam

Pedaran pondok:

vmc420 Cina 3 sumbu mesin panggilingan CNC pikeun logam mangrupikeun alat pamrosésan otomatis anu dikembangkeun dumasar kana mesin panggilingan umum. Jinis anyar alat mesin ieu ngagaduhan kaunggulan adaptasi anu kuat, akurasi ngolah tinggi, kualitas pamrosésan anu stabil sareng épisiénsi produksi anu luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk

1. casting: casting corétan keusik résin keusik HT300 gaduh kapadetan tinggi sareng tahan maké anu saé! Sadel nyoko kana struktur casting dua-lapisan.

2. mesin tiasa ngaropea, sistem tiasa milih sistem GSK, Siemens atanapi Fanuc CNC.

3. Pitunjuk sekrup: anggo impor JIS-C3 grinding level pre-tensioned nut screw kanggo ngaleungitkeun backlash.

VMC420 China 3 axis cnc milling machine for metal3

Spésifikasi

Barang

 VMC420

Ukuran méja (mm)

800 × 260

T-Slot QW (mm) –Jarak (mm)

 5-16-50

Maks, muatan (kg)

400

Perjalanan sumbu X (mm)

450

Lalampahan sumbu Y (mm)

320

Perjalanan sumbu Z (mm)

420

Jarak ti irung spindle kana méja (mm)

 70-480

Jarak ti pusat spindle ka
Pitunjuk kolom (mm)

360

Liang tirus spindle

 BT40

Kecepatan maksimal spindle (Rpm)

8000

Kakuatan kakuatan utama (KW)

3.7 / 5.5

X, Y, Z laju feed gancang (m / mnt.)

16/16/16

gancang motong gancang (mm / mnt) 

10000

Katepatan  

Akurasi posisi mm

± 0,01

Ngulang akurasi posisi mm

± 0,005

Parabot

Nomer

12

Waktos alat ngarobah

 

8

Operasi tekanan Mpa

0.6

Beurat (kg)

2400

 Diménsi

 2100 × 1760 × 1960mm

1. casting keusik résin kakuatan tinggi
Cara pituduh heuras
Sistem Controller GSK / SIEMENS / FANUC CNC
Topi awi 12 Alat Parabot alat otomatis

Aplikasi

Hal ieu utamina dianggo pikeun ngolah sababaraha jinis pesawat kompléks, bagian melengkung sareng cangkang, sapertos panggilingan sagala rupa kaméra, cetakan, batang sambung, bilah, baling-baling sareng kotak. Éta ogé tiasa dibor, dilegaan, sareng didamel ulang. , Ngetok, nyabak liang, jst.

VMC420 China 3 axis cnc milling machine for metal4

Bungkusan

1. Ékspor kotak kayu lapis bébas fumigasi.
2. Pelat dasar baja, langkung padet.
3. Ngalakukeun padamelan anu hadé pikeun pelembab-tahan sareng panangtayungan tahan cai.

VMC420 China 3 axis cnc milling machine for metal5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami