VMC420 Cina 3 sumbu cnc mesin panggilingan pikeun logam

Katerangan pondok:

vmc420 Cina 3 sumbu CNC mesin panggilingan pikeun logam mangrupa parabot processing otomatis dimekarkeun dina dasar mesin panggilingan umum.Ieu tipe anyar tina alat mesin boga kaunggulan adaptability kuat, akurasi processing tinggi, kualitas processing stabil sarta efisiensi produksi tinggi.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

1. Casting: HT300 résin keusik maké-tahan castings boga dénsitas luhur sarta lalawanan maké alus!sela nu adopts struktur casting ganda-lapisan.

2. mesin bisa ngaropéa, sistem bisa milih GSK, Siemens atanapi Fanuc sistem CNC.

3. Guide screw: make diimpor JIS-C3 grinding tingkat pre-tensioned nut screw pikeun ngaleungitkeun backlash.

VMC420 China 3 axis cnc milling machine for metal3

Spésifikasi

Barang

VMC420

Ukuran méja (mm)

800 × 260

T-Slot QW(mm)–Jarak(mm)

5-16-50

Max, beban (kg)

400

Perjalanan sumbu X (mm)

450

Perjalanan sumbu Y (mm)

320

Lalampahan sumbu Z (mm)

420

Jarak ti irung spindle ka méja (mm)

70-480

Jarak ti puseur spindle ka
Panungtun kolom (mm)

360

Liang taper tina spindle

BT40

Max speed spindle (rpm)

8000

Daya utama (KW)

3.7/5.5

X, Y, Z Laju eupan gancang (m/mnt.)

16/16/16

laju motong gancang (mm / mnt)

10000

Akurasi

Akurasi posisi mm

± 0,01

Ulang akurasi posisional mm

± 0,005

Parabot

Jumlah

12

Waktu ngarobah alat

 

8

Tekanan operasi Mpa

0.6

Beurat (kg)

2400

Diménsi

2100 × 1760 × 1960 mm

1. kakuatan tinggi résin keusik casting
Harden pituduh jalan
Sistim GSK / SIEMENS / FANUC CNC Controller
hat awi 12 Alat Otomatis alat changer

Aplikasi

Ieu utamana dipaké pikeun ngolah rupa pesawat kompléks, melengkung jeung cangkang bagian, kayaning panggilingan rupa cams, molds, rod nyambungkeun, wilah, propellers sarta buleud.Ogé bisa dibor, dimekarkeun, sarta reamed., Ngetok, punching liang, jsb.

VMC420 China 3 axis cnc milling machine for metal4

Bungkusan

1. Ékspor fumigation bébas kotak kayu lapis.
2. Steel base plate, leuwih padet.
3. Ngalakukeun pakasaban hade Uap-bukti jeung panyalindungan waterproof.

VMC420 China 3 axis cnc milling machine for metal5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami