vmc1060 pabrik logam 3 sumbu nangtung mesin mesin panggilingan cnc

Pedaran pondok:

Mesin panggilingan CNC ngagaduhan fungsi mesin panggilingan, mesin boring, sareng mesin pengeboran, anu ngajantenkeun prosésna konséntrasi pisan sareng ningkatkeun épisiensi produksi. Laju spindle sareng speed feed tina mesin panggilingan CNC anu teras-terasan variabel, janten ngabantosan milih jumlah motong anu pangsaéna.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungannana

1. Turntable CNC opsional tiasa ngawangun opat sumbu sareng lima sumbu koordinat ngolah hubungan.

2. Alat panyabutan chip otomatis opsional, kalayan struktur ranjang pikeun mastikeun kabersihan internal; pendinginan minyak spindle opsional, jsb.

3. casting The ngalaman dua pangobatan sepuh pikeun ngaleungitkeun résidu residual dina bahan.

4. Pitunjuk arah X, Y, Z tiasa milih panduan bola linier beurat-tugas Taiwan, anu ngagaduhan ciri gancang, kaku, sareng sajabina.

vmc1060-04

Spésifikasi

Barang VMC1060
Ukuran méja tempat damel (panjang × lebar) mm 1300 × 600
Slot T (mm) 5-18 × 100
Maksimum beban beurat dina meja kerja (KG) 650
Lalampahan X-Axis (mm) 1000
Lalampahan Y-Axis (mm) 600
Lalampahan Z-Axis (mm) 600
Jarak antara irung spindle sareng méja (mm) 100-700
Jarak antara pusat spindle sareng kolom (mm) 667
Taper spindle BT40 / 50
Max. kagancangan spindle (rpm) 8000/10000/12000
Kakuatan motor Spindle (Kw) 11/15
Laju dahar gancang: X, Y, Z sumbu (m / mnt) 16/16/16 (24/24 // 24 liner guidway)
Laju motong gancang (m / mnt) 10
Akurasi posisi (mm) ± 0,005 
Ngulang akurasi posisi (mm) ± 0,003
Jenis Alat Parobihan Otomatis 16 alat sirah tipe alat changer (opsional 24 panangan jinis alat otomatis)
Max. panjangna pakakas (mm) 300
Max. Diaméter alat  Φ80 (alat padeukeut) / φ150 (henteu alat padeukeut)
Maks. Beurat awak (KG) 8
Parabot ngarobih waktos (tool-to-tool) detik 7
Tekanan hawa (Mpa) 0.6
Beurat mesin (KG) 7500
Sakilas ukuran (mm) 3340 * 2800 * 2700

Naha milih urang

Kami nampi seueur eupan balik anu saé ti konsumén, contona:
Pisan spindle sareng kontrol, mesin kaku anu saé. Padamelan listrik anu saé pisan, katingalina saé.
Alat changer ogé dianggo saé.
Abdi ngagaleuh 3 mesin ti anjeun. Aranjeunna tiasa dianggo saé, kuring hoyong mésér langkung seueur peralatan ti perusahaan anjeun.

vmc1060-06

Tés mesin

1. Detéksi akurasi posisi gerak liniér kedah dilaksanakeun dina kaayaan henteu-beban, sareng pangukuran laser bakal lumaku.
2. Detéksi akurasi posisi anu berulang gerak linear, alat anu digunakeun pikeun deteksi sami sareng anu dianggo pikeun ngadeteksi akurasi posisi.
3. Deteksi akurasi balik tina asal gerak linier.
4. Deteksi kasalahan tibalik gerak linier diukur sababaraha kali (umumna 7 kali) dina tilu posisi caket tengah sareng kadua tungtung stroke, sareng nilai rata-rata unggal posisi diitung, sareng nilai maksimum nilai rata-rata anu dicandak nyaéta nilai Kasalahan tibalik.

vmc1060-05

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami