vmc1060 pabrik logam 3 sumbu nangtung cnc mesin panggilingan puseur

Katerangan pondok:

Mesin panggilingan CNC boga fungsi mesin panggilingan, mesin boring, sarta mesin pangeboran, nu ngajadikeun prosés kacida kentel sarta greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi.Laju spindle sareng laju feed tina mesin panggilingan CNC terus-terusan variabel, ku kituna ngabantosan milih jumlah motong anu pangsaéna.


Rincian produk

Tag produk

Kauntungannana

1. pilihan CNC turntable bisa ngabentuk opat sumbu jeung lima sumbu koordinat processing beungkeut.

2. Pilihan alat panyabutan chip otomatis, kalawan struktur ranjang pikeun mastikeun kabersihan internal;cooling minyak spindle pilihan, jsb.

3. casting The ngalaman dua perlakuan sepuh pikeun ngaleungitkeun stress residual dina bahan.

4. X, Y, Z-arah Panungtun bisa milih beurat-tugas Panungtun bola linier Taiwan urang, nu boga ciri speed gancang, rigidity tinggi, jeung saterusna.

vmc1060-04

Spésifikasi

Barang VMC1060
Ukuran meja kerja (panjang × lebar) mm 1300 × 600
slot T (mm) 5-18×100
Max loading beurat dina worktable (KG) 650
X-Axis perjalanan (mm) 1000
Y-Axis perjalanan (mm) 600
Z-Axis perjalanan (mm) 600
Jarak antara irung spindle jeung méja (mm) 100-700
Jarak antara puseur spindle jeung kolom (mm) 667
Spindle taper BT40 / 50
Max.speed spindle (rpm) 8000/10000/12000
kakuatan motor spindle (kw) 11/15
Laju nyoco gancang: sumbu X, Y, Z (m / mnt) 16/16/16 (24/24//24 jalur liner)
Laju motong gancang (m / mnt) 10
Akurasi posisi (mm) ± 0,005
Ulang akurasi posisional (mm) ± 0,003
Jenis pangubah Alat Otomatis 16 parabot tipe sirah alat changer (opsional 24 panangan tipe alat otomatis changer)
Max.panjangna alat (mm) 300
Max.Diaméter alat Φ80 (alat padeukeut)/φ150 (alat padeukeut sanes)
Max.beurat alat (KG) 8
Waktu ngarobah alat (alat-ka-alat) detik 7
Tekanan hawa (Mpa) 0.6
Beurat mesin (KG) 7500
Gemblengna ukuran (mm) 3340*2800*2700

Naha milih kami

Kami nampi seueur eupan balik anu saé ti para nasabah, contona:
Pisan nice spindle jeung kontrol, nice mesin kaku.Karya listrik anu saé pisan, katingali saé.
Alat changer ogé dianggo saé.
Kuring meuli 3 mesin ti anjeun.Éta tiasa dianggo saé, kuring badé mésér langkung seueur alat ti perusahaan anjeun.

vmc1060-06

nguji mesin

1. The deteksi akurasi positioning gerak linier kudu dilaksanakeun dina kaayaan no-beban, sarta pangukuran laser wajib lumaku.
2. Deteksi akurasi positioning repetitive gerak linier, alat nu dipaké pikeun deteksi sarua jeung nu dipaké pikeun ngadeteksi akurasi positioning.
3. Deteksi akurasi balik asal gerak linier.
4. Deteksi kasalahan sabalikna tina gerak linier diukur sababaraha kali (umumna 7 kali) dina tilu posisi deukeut titik tengah jeung duanana tungtung stroke, sarta nilai rata-rata unggal posisi diitung, sarta nilai maksimum nilai rata diala nyaeta nilai Kasalahan tibalik.

vmc1060-05

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami