VMC650 speed High 3 sumbu nangtung logam mesin panggilingan cnc

Katerangan pondok:

VMC650 3axis mesin CNC panggilingan logam integrates prestasi teknis komputer éléktronik, kontrol otomatis, servo drive, pangukuran precision jeung struktur mékanis anyar.Éta ngagabungkeun fungsi panggilingan, boring, pangeboran, ngetok sareng motong benang dina hiji alat.


Rincian produk

Tag produk

Konfigurasi standar

1. 3. sumbu
2. Twaiwan brand spindle, speed 8000rpm / mnt
3. Hardened pituduh jalan
4. Taiwan 16 parabot tipe armless ATC

Konfigurasi pilihan

1. sumbu 4 atawa sumbu 5
2. speed Spindle 10000rmp / mnt atanapi 12000rpm / mnt
3. Karéta api linier Taiwan Hiwin
4. Taiwan 24 parabot panangan tipe otomatis alat changer

VMC650 High speed 3 axis vertical metal cnc milling machine001
VMC650 High speed 3 axis vertical metal cnc milling machine002

Spésifikasi

Barang

Rincian

Unit

VMC850

Méja

Ukuran

mm

1000 × 500

Lalampahan 3 sumbu (X/Y/Z)

mm

800/500/500

Max, beban méja

kg

600

T-slot

Ukuran

mm

3-18×150

Spindle

Spindle taper

 

BT40

Jarak ti puseur Spindle mun Colum pituduh

mm

550

Jarak sirah spindle ka méja

mm

150-650

Laju max

rpm

8000

kakuatan motor

KW

7.5/11

Akurasi

Akurasi posisi (X/Y/Z)

mm

± 0,01

Pangulangan (X / Y / Z)

mm

± 0,005

Axis motor

Kakuatan X/Y/Z

Kw

2.0/2.0/2.0

Laju dahar

Eupan gancang X/Y/Z

m / mnt

24 (garis pituduh linier) / 16 (standar)

Motong eupan X/Y/Z

m / mnt

16

barang séjén

Beurat

Kg

5100

Diménsi

mm

2700*2250*2700

Kakuatan

V

3 fase 380V,

Perusahaan urang

company
VMC650 High speed 3 axis vertical metal cnc milling machine003

Shandong Lu Young Mesin Co, Ltd didirikan dina Juli 1996.We ayadi Shandong provice.We mangrupakeun salah sahiji profésional cnc mesin lathe, mesin panggilingan cncjeung pabrik mesin lathe Swiss di china.We ngadegkeun mesin lathe gancang urangpabrik di 1996 di Tengzhou Kota pikeun ngahasilkeun puseur lathe jeung mesin panggilingan univesalpikeun leuwih 20 taun ngembangkeun, urang ngawangun tilu factory.One nyaéta pikeun cnc lathe produksihiji keur produksi panggilingan cnc.

Anu milih urang

Produk urang diékspor ka langkung ti 40 nagara, kalebet Asia, Afrika, Eropa, Amérika, jsb. Di antarana, nagara-nagara anu langkung seueur ékspor nyaéta: Rusia, Ukraina, Indonesia, Kolombia, jsb.

VMC650 High speed 3 axis vertical metal cnc milling machine005

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami