VMC650 Kecepatan tinggi 3 sumbu nangtung mesin cnc logam panggilingan

Pedaran pondok:

Mesin VMC650 3axis metal CNC Milling ngahijikeun prestasi téknis komputer éléktronik, kontrol otomatis, servo drive, pangukuran presisi sareng struktur mékanis anyar. Éta ngagabungkeun fungsi panggilingan, pikaboseneun, ngebor, ngetok sareng motong benang dina hiji alat.


Detil Produk

Tanda Produk

Konfigurasi standar

1. sumbu ka-3
2. Spindle mérek Twaiwan, laju 8000rpm / mnt
3. Cara pituduh anu atos
4. Taiwan 16 alat tipe tanpa senjata ATC

Konfigurasi opsional

1. Sumbu ka-4 atanapi sumbu ka-5
2. Kecepatan spindle 10000rmp / mnt atanapi 12000rpm / mnt
3. Railway linier Taiwan Hiwin
4. Taiwan 24 alat panangan jinis alat otomatis

VMC650 High speed 3 axis vertical metal cnc milling machine001
VMC650 High speed 3 axis vertical metal cnc milling machine002

Spésifikasi

Barang

Detil

Unit

VMC850

Méja

Ukuranna

mm

1000 × 500

Perjalanan sumbu 3 (X / Y / Z)

mm

800/500/500

Maks, momotan

kg

600

T-slot

Ukuranna

mm

3-18 × 150

Spindle

Taper spindle

 

BT40

Jarak ti pusat Spindle ka Pitunjuk Colum

mm

550

Jarak spindle sirah kana méja

mm

150-650

Speed ​​Max

rpm

8000

Kakuatan motor

KW

7.5 / 11

Katepatan

Akurasi posisi (X / Y / Z)

mm

± 0,01

Kabisaulangan (X / Y / Z)

mm

± 0,005

Motor sumbu

Kakuatan X / Y / Z

Kw

2.0 / 2.0 / 2.0

Laju dahar

Gebang gancang tina X / Y / Z

m / mnt

24 (cara pituduh linier) / 16 (standar)

Motong eupan X / Y / Z

m / mnt

16

Barang sanésna

Beurat

Kg

5100

Diménsi

mm

2700 * 2250 * 2700

Kakuatan

V

3 tahap 380V,

Parusahaan urang

company
VMC650 High speed 3 axis vertical metal cnc milling machine003

Shandong Lu Young Machinery Co, Ltd. didirikeun dina bulan Juli 1996. Urang ayana dina shandong provice. Kami salah sahiji mesin cnc lathe profesional, mesin cnc milling sareng pabrik mesin bubut swiss di china. Kami ngadegkeun mesin bubut gancang kami pabrik di 1996 di tengzhou Kota pikeun ngahasilkeun lathe tengah sareng mesin panggilingan univesal pikeun langkung ti 20 taun pamekaran, urang ngawangun tilu pabrik. Hiji kanggo produksi cnc bubut hiji kanggo produksi panggilingan cnc.

Anu milih urang

Produk kami diékspor ka langkung ti 40 nagara, kalebet Asia, Afrika, Éropa, Amérika, sareng diantarana, nagara-nagara anu langkung ékspor nyaéta: Rusia, Ukraina, Indonesia, Kolombia, sareng sajabana Sareng nampi pujian anu lega.

VMC650 High speed 3 axis vertical metal cnc milling machine005

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami