ck0640 Mini logam geng tipe alat alat mesin cnc lathe

Pedaran pondok:

Kandaraan utama didukung ku bantalan mobile anu presisi tinggi sareng akurasi rotasi anu luhur. Rel pituduh alat mesin ieu didamel tina beusi tuang anu tahan maké sareng ngalaman perawatan quenching frekuensi super-audio sareng perawatan sepuh geter buatan, anu tiasa ngajamin katepatan geometri alat mesin pikeun waktos anu lami.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur utami

CK0640 Presisi tinggi Mini CNC Lathe
1. CK0640 tiasa koordinat mémori permanén saatos nawaran listrik, anjeun teu kedah hariwang upami urang ngalih posisi, éta tiasa teras ngolah satengah tina sapotong padamelan.
2. Mesin sering nyababkeun alarm kusabab widget ieu, CK0640 tiasa nyetél wates lemes, sahingga tiasa ngahémat waktos sareng biaya perawatan mesin.
3. Precision tinggi, CK0640 nganggo Absolute servo encoder nyaéta 17 bit.
4. Éta cocog pikeun produksi masal pikeun sapotong damel alit, efisiensi tinggi, presisi tinggi.

Kandaraan utama didukung ku bantalan mobile anu presisi tinggi sareng akurasi rotasi anu luhur. Rel pituduh alat mesin ieu didamel tina beusi tuang anu tahan maké sareng ngalaman perawatan quenching frekuensi super-audio sareng perawatan sepuh geter buatan, anu tiasa ngajamin katepatan geometri alat mesin pikeun waktos anu lami.

Catetan penting

1. Punten mastikeun tegangan lokal anjeun sareng staf penjualan kami sateuacan mesen.
2. Mangga wartosan kami sarat anjeun tina mesin, atanapi anjeun ogé tiasa ngirim kami gambar produk, insinyur kami tiasa ngabantosan milih modél anu pangsaéna pikeun anjeun.

Spésifikasi

Barang

CK0640

Ngagulung bunderan

Φ42mm

Max. ngayun dina ranjang

Φ300mm

Max. diayunkeun kana gerbong

φ130mm

Panjang karya Max

240mm

Jadwal perjalanan gerak sumbu max- sumbu

200mm

Sumbu-X laju gancang gerak

6000mm / mnt

Z- sumbu gancang gerak gancang

8000 mm / mnt

Laju eupan sumbu-X

1 ~ 2000mm / mnt

Ongkos feed sumbu Z-

1 ~ 1800mm / mnt

Rentang tina speed spindle

50 ~ 2500rpm

X / Z-axis repeability (mm)

0,012 / 0,013

Stasion pamawa alat

pamawa alat jenis geng

Kakuatan motor drive utama

3KW

Diménsi gembleng (L × W × H)

1550 × 920 × 1450

Beurat bersih

850 kg

mini metal gang type tool holder machine ck0640a cnc lathe4
mini metal gang type tool holder machine ck0640a cnc lathe5
mini metal gang type tool holder machine ck0640a cnc lathe3

Ngepak

Ngekspor paket standar, buktina cai, anti karat sareng bebas fumigasi.
Ngagunakeun dasar beusi ngagaduhan kapasitas bantalan anu saé.

mini metal gang type tool holder machine ck0640a cnc lathe6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami