ck0640 Mini logam geng tipe alat wadah mesin cnc lathe

Katerangan pondok:

Kandaraan utama dirojong ku bantalan mobile-precision tinggi kalayan akurasi rotasi tinggi.Rel pituduh alat mesin ieu didamel tina beusi tuang anu tahan ngagem tinggi sareng ngalaman perlakuan quenching frekuensi super-audio sareng perawatan sepuh geter buatan, anu tiasa ngajamin akurasi géométri alat mesin pikeun waktos anu lami.


Rincian produk

Tag produk

Fitur utama

CK0640 High precision Mini CNC Lathe
1. CK0640 tiasa koordinat memori permanén sanggeus tawaran kakuatan, anjeun teu kedah salempang lamun jalma dipindahkeun posisi, éta bisa terus Ngolah satengah tina sapotong karya.
2. Mesin mindeng ngabalukarkeun alarm kusabab widget ieu, CK0640 tiasa nyetel wates lemes, ku kituna bisa ngahemat waktos pangropéa mesin jeung ongkos.
3. precision High, CK0640 ngagunakeun Absolute servo encoder nyaeta 17 bit.
4. Ieu cocog pikeun produksi Massal pikeun sapotong karya leutik, efisiensi High, precision tinggi.

Kandaraan utama dirojong ku bantalan mobile-precision tinggi kalayan akurasi rotasi tinggi.Rel pituduh alat mesin ieu didamel tina beusi tuang anu tahan ngagem tinggi sareng ngalaman perlakuan quenching frekuensi super-audio sareng perawatan sepuh geter buatan, anu tiasa ngajamin akurasi géométri alat mesin pikeun waktos anu lami.

Catetan penting

1. Mangga mastikeun tegangan lokal anjeun kalawan staf jualan kami saméméh susunan.
2. Mangga ngabejaan urang sarat anjeun mesin, atawa anjeun ogé tiasa ngirim kami gambar produk, insinyur urang bisa mantuan pikeun milih model pangalusna keur anjeun.

Spésifikasi

Barang

CK0640

Spindle bore

Φ42 mm

Max.ayun luhureun ranjang

Φ300 mm

Max.ayun leuwih gerbong

φ130 mm

Max panjang sapotong karya

240 mm

X- sumbu max gerak jadwal iinditan

200 mm

Sumbu-X laju gerak gancang

6000mm / mnt

Z- sumbu speed pindah gancang

8000 mm / mnt

ongkos feed sumbu-X

1 ~ 2000mm / mnt

ongkos feed sumbu-Z

1 ~ 1800mm / mnt

Kisaran speed spindle

50 ~ 2500 rpm

Pangulangan sumbu X/Z (mm)

0.012/0.013

Stasion pamawa alat

geng-jenis alat pamawa

Kakuatan motor drive utama

3KW

Gemblengna dimensi (L × W × H)

1550 × 920 × 1450

Beurat bersih

850 kg

mini metal gang type tool holder machine ck0640a cnc lathe4
mini metal gang type tool holder machine ck0640a cnc lathe5
mini metal gang type tool holder machine ck0640a cnc lathe3

Bungkusan

Ékspor pakét standar, buktina cai, anti karat sareng bebas fumigasi.
Ngagunakeun base beusi boga kapasitas bearing alus.

mini metal gang type tool holder machine ck0640a cnc lathe6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami